• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Kerámia só- és borsdaráló készlet 2db / Fekete matt

00019558

Fedezze fel a konyhai felszerelések új színvonalát a két kerámia só- és borsőrlőből álló, elegáns, matt fekete kivitelű készlettel. Ez a készlet nem csak egy közönséges konyhai kiegészítő; ez forradalmat jelent az ételkészítés és a fűszerezés terén. Miért érdemes tehát befektetnie ebbe a termékbe? Íme egy teljes leírás, hogy meggyőződjön arról, hogy ez a termék pontosan az, amire szüksége van a konyhájában:

Kerámia őrlőszerkezet

Darálószettünk kiváló minőségű kerámia őrlőmechanizmussal van felszerelve, amely nem csak ellenáll a sérüléseknek, de az Ön egészsége szempontjából is biztonságos. A fém mechanizmussal ellentétben a kerámia nem bocsát ki semmilyen káros vegyületet. Ez a mechanizmus azt is biztosítja, hogy a fűszerek nem melegednek túl őrlés közben, így megőrzik teljes ízüket és aromájukat.

Gyors egykezes őrlés

Mondjon búcsút a hagyományos, két kezet igénylő őrlőknek. Só- és borsőrlőnk elektromos gravitációs őrlőjével csak döntse meg az őrlőt, és az őrlési mechanizmus automatikusan működésbe lép. Akár ebédet készít a családnak, akár vacsorát a vendégeknek, ezzel a darálóval gyorsan és hatékonyan fűszerezheti ételeit, felesleges időtöltés nélkül.

Őrlési vastagság beállítása

Finomra őrölt fűszereket szeret halakhoz vagy durvább szemcséket steakekhez? Darálóink fokozatmentes őrlési vastagságbeállítással rendelkeznek, így pontosan azt a durvaságot választhatja ki, amire szüksége van. A só és a bors mellett szárított fűszernövényekkel is megtöltheti a malmokat, amelyek még gazdagabb aromát és ízt kölcsönöznek ételeinek.

Világítás

A beépített LED-világításnak köszönhetően tökéletes áttekintést kaphat az őrölt fűszerek mennyiségéről. A kék háttérvilágítás a dőlésérzékelővel együtt automatikusan bekapcsol, így még gyenge fényviszonyok mellett is pontosan láthatja, hogy mennyi fűszert adagol.

Termék leírás:

- Anyag: Kerámia: ABS + PS + rozsdamentes acél + kerámia

- Őrlési mechanizmus: kerámia

- LED világítás: igen

- ABS műanyag fogantyú: igen

- Tartály kapacitása: 50 ml

- Energiaellátás: 6x AAA elem (nem tartozék)

- Folyamatos őrlésbeállítás: igen

- Méretek: 20/6,5/6,5 cm

- Súly: 0,582 kg

- Súly csomagban: 0,657 kg

Csomagolás:

- 2x kerámia daráló

A fűszerek legjobb ízének és aromájának elérése

Képzelje el, hogy könnyedén elérheti ételei tökéletes ízét és aromáját. A Ruhha elektromos gravitációs darálóit úgy terveztük, hogy könnyen kezelhetőek, praktikusak és modernek legyenek. Csak döntse meg őket 180 fokban, és máris frissen őrölt borsot vagy sót kap. Elegáns matt fekete kialakításukkal tökéletesen illeszkednek minden modern konyhába, és biztosítják, hogy profiként készítse el az ételeket.

Miért várjon?

Ne elégedjen meg a középszerűséggel, amikor a legjobbat kaphatja. Rendelje meg kerámia só- és borsőrlő készletét még ma, és emelje főzőtudományát a legmagasabb szintre. Élvezze az ételkészítés minden pillanatát azzal a tudattal, hogy a legjobb minőségű eszköz áll Ön mellett. Próbálja ki most, és lássa a különbséget!

Vásároljon most és javítsa konyháját 100%-kal!

9 560 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
00019558
4251776917863
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete