• Banner

  • Banner

  • Banner

Cipőtartó METALO 74 / Fekete matt

PX03BV1

A végső segítője a rendezett és stílusos cipőrekesznek.

Az ideális cipőtároló megoldást keresi, amely nemcsak funkcionalitásában, hanem esztétikai megjelenésében is megfelel az elvárásainak? A METALO 74 cipőtartó a megfelelő választás! Segítségével nemcsak egy praktikus segítőt kap, hanem elegáns kiegészítője is lesz otthonának.

A METALO 74 cipőtartót a maximális funkcionalitás és a könnyű használat jegyében tervezték. Kompakt méreteinek és intelligens kialakításának köszönhetően akár 9 pár cipő tárolására is alkalmas anélkül, hogy sok helyet kellene feláldoznia lakásában vagy házában. Több cipője van? Semmi gond! Egyszerűen helyezze a második állványt az első tetejére, hogy egy magas állványt hozzon létre, amely az összes kedvenc cipőjét el tudja helyezni.

A szellőztetett polcok biztosítják, hogy a cipőkön nem gyűlik össze a por és a szennyeződés, így a hely tiszta marad, cipői pedig jobb állapotban maradnak. A polcok egyenes vagy szögletes felszerelésének lehetőségével rugalmasan alkalmazkodhat az igényeihez - akár fix polcra, akár szögletes cipőtartóra van szüksége.

A METALO 74 állvány összeszerelése gyerekjáték, köszönhetően az okos kialakításának, amely lehetővé teszi a gyors és egyszerű összeszerelést nehéz szerszámok nélkül.

A METALO 74 cipőtartó 5 legfontosabb előnye:

1. Nagy kapacitás: akár 9 pár cipő tárolása minimális alapterületen.

2. Moduláris kialakítás.

3. Szellőztetett polcok.

4. Rugalmas polcelhelyezés.

5. Könnyű összeszerelés.

Dobja fel otthonát a METALO 74-gyel, és élvezze a rendet, a stílust és a funkcionalitást egyben. Rendelje meg állványát még ma!

9 996 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 19., csütörtök

Termék részletei
PX03BV1
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete matt
Szélesség
740 mm
Magasság
628 mm
Mélység
307 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: PX040B59

Márka: Paradox

2 db ORION dohányzóasztal készlet / Fekete matt - márvány utánzat

Ne hagyja ki a 2 db ORION dohányzóasztal készletet - a modern és stílusos otthon kulcsa! A megfelelő darabot keresi, hogy feldobja lakótérét? Az ORION dohányzóasztal-készlet a megfelelő választás mindenkinek, aki értékeli a modern megjelenést és a praktikumot. Ez a két asztal több, mint egyszerű bútor - műalkotás, amely elegáns és modern jelleget...
Ár 23 960 Ft/set
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PX054K01

Márka: Paradox

Cipőtartó ülőpaddal EMPORIO / Világosbarna

Bemutatjuk az EMPORIO cipőszekrényt ülőpaddal : elegancia és funkcionalitás egyben Keresi a módját, hogy előszobáját vagy gardróbját egy csipetnyi modern luxussal dobja fel? Az EMPORIO cipősarok ülőpaddal a stílus és a praktikum tökéletes kombinációját kínálja. Élvezze az egyedi dizájnt, amely bármilyen belső teret kiemel, miközben olyan funkcionális...
Ár 19 960 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní