• Banner

  • Banner

  • Banner

3 db dohányzóasztal LUVERO / Fekete matt - vintage fa

PXT14BXV1

Fedezze fel a tökéletességet és az eleganciát a 3 darabos LUVERO dohányzóasztal készlettel.

A megfelelő darabot keresi, amely feldobja belső terét, miközben praktikus célt szolgál? A három rusztikus LUVERO dohányzóasztalból álló készletünk azért van itt, hogy elkápráztassa a kényelem és a stílus érzékelését. Nincs többé kompromisszum a funkcionalitás és az esztétikum között!

Ezek az asztalok ideális megoldást jelentenek minden olyan modern otthon számára, ahol a részletekre és a minőségre is odafigyelnek. Sokoldalú kialakításuk kiemeli bármely tér karakterét - legyen az nappali, hálószoba vagy dolgozószoba. A készlet három különböző méretű oldalasztalt tartalmaz, amelyek igény szerint könnyen csoportosíthatók vagy külön-külön is használhatók.

Tudjuk, hogy az otthon egy olyan hely, ahol otthonosan és kényelmesen szeretné érezni magát, ezért minden részletre a legnagyobb gondot fordítottuk. A masszív acélszerkezet biztosítja, hogy az asztalok hosszú ideig társak lesznek otthonában, a rusztikus stílusú dizájn pedig egyedi karaktert kölcsönöz ennek a készletnek.

A LUVERO 3db dohányzóasztal készlet 5 legfontosabb előnye:

1. Sokoldalúság és alkalmazkodóképesség - A három különböző méretű asztal együtt vagy külön-külön is használható, így könnyen alkalmazkodik a helyhez és az életstílus igényeihez.

2. Időtlen dizájn - A modern elemekkel gazdagított rusztikus megjelenés lehetővé teszi, hogy az asztalok különböző típusú belső terekbe illeszkedjenek, és esztétikailag gazdagítsák azokat.

3. Kiváló minőség és stabilitás - Az acélszerkezet biztosítja, hogy az asztalok stabilak és tartósak legyenek a mindennapi használat során.

4. Optimális méret és tárolóhely - Minden egyes oldalasztalt úgy terveztek, hogy bőséges helyet biztosítson könyveinek, magazinjainak, italainak vagy dekorációinak anélkül, hogy feleslegesen nagy helyet foglalna el.

5. Könnyen karbantartható - Az asztalok felületei könnyen tisztíthatók és karcállóak, így hosszú élettartamot biztosítanak, és mindig jól néznek ki.

Szánjon rá időt, és kényeztesse magát a funkció, a stílus és a minőség kombinációjával a LUVERO 3db dohányzóasztal szettel. Nappalija újult erővel fog ragyogni!

17 160 Ft /set
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Termék részletei
PXT14BXV1
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél/fa
Felületkezelés
Fekete
Helyreigazítás
Nem
Maximális terhelés
30 kg
Magasság
455 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: PXC092A62

Márka: Paradox

Tálalóasztal REGALO LUX / Fekete matt

Bemutatjuk a REGALO LUX tálalóasztalt - tökéletes kiegészítője otthonának, amely nemcsak a stílus, hanem a praktikum szintjét is emeli. Ezt a gyönyörű tálalóasztalt a legmagasabb színvonalat és részleteket szem előtt tartva tervezték, hogy minden igényt kielégítsen az italok és harapnivalók felszolgálásakor. Méret és befogadóképesség. A 600 x 380 x 900...
Ár 27 960 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní