• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Tálalóasztal REGALO LUX / Fekete matt

PXC092A62

Bemutatjuk a REGALO LUX tálalóasztalt - tökéletes kiegészítője otthonának, amely nemcsak a stílus, hanem a praktikum szintjét is emeli. Ezt a gyönyörű tálalóasztalt a legmagasabb színvonalat és részleteket szem előtt tartva tervezték, hogy minden igényt kielégítsen az italok és harapnivalók felszolgálásakor.

Méret és befogadóképesség.

A 600 x 380 x 900 mm-es méretekkel ez a kétszintes bárszekér tágas területet kínál minden bárszükségletének. Whisky, gin, rum... minden kedvenc itala megtalálja a helyét. Nem kell korlátoznia magát, amikor eljön a buli ideje.

Biztonság és frissesség.

Gondolunk az Ön kényes poharaira és boraira is, amelyek egyenes tárolást igényelnek. A két soros pohártartó és három bortartó segítségével poharai és palackjai tökéletesen védve lesznek, és készen állnak a következő romantikus vacsorapartira. Nincs gond, csak kényelem.

Rugalmasság

El kell mozgatnia az asztalt oda, ahol a parti zajlik? Vagy egyszerűen csak a kanapé mellé szeretné áthelyezni, hogy a parti után kávét szolgáljon fel? A 4 kerékkel, amelyek közül 2 zárható, ez a bárszekér mindig készen áll arra, hogy pontosan úgy szolgáljon ki, ahogyan szüksége van rá.

Kialakítás és stílus: Hatásos legyen

Elegáns arany keretével, tükrös polcaival és finoman ívelt fogantyújával ez a tálalókocsi azonnal feldobja bárterét, étkezőjét vagy konyháját. Itt a lehetőség, hogy megmutassa stílusát és eleganciáját, miközben vendégei el lesznek bűvölve.

Egyszerű szerelés.

A mellékelt részletes útmutatóval, felcímkézett alkatrészekkel és szerszámokkal ez a mobil borkocsi gyorsabban összeszerelhető, mint gondolná. Nincs többé bonyolult telepítés, csak egy gyors és egyszerű folyamat, hogy minél hamarabb élvezhesse új bárszekerét.

A REGALO LUX tálalóasztal nem csak egy közönséges bútordarab - ez az elegancia és vendégszeretet iránti szenvedélyének szimbóluma. Ne várjon, hogy a megérdemelt luxussal kényeztesse magát.

Kattintson ide, és rendelje meg REGALO LUX tálalóasztalát még ma!

27 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
PXC092A62
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete matt
Helyreigazítás
Igen
Maximális terhelés
40 kg
Szélesség
600 mm
Magasság
900 mm
Mélység
380 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: PXT021B01

Márka: Paradox

Dohányzóasztal REGALO LUX / Fekete matt

Fedezze fel az elegancia központját a REGALO LUX dohányzóasztallal Bemutatjuk a REGALO LUX dohányzóasztalt, amely méltán a modern luxus és funkcionalizmus definíciója. Ezt az exkluzív bútordarabot úgy tervezték, hogy azonnal növelje bármely helyiség esztétikai értékét, miközben felbecsülhetetlen praktikumot és kényelmet biztosít. Elbűvölő elegancia A...
Ár 21 996 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: PXT14BXV1

Márka: Paradox

3 db dohányzóasztal LUVERO / Fekete matt - vintage fa

Fedezze fel a tökéletességet és az eleganciát a 3 darabos LUVERO dohányzóasztal készlettel. A megfelelő darabot keresi, amely feldobja belső terét, miközben praktikus célt szolgál? A három rusztikus LUVERO dohányzóasztalból álló készletünk azért van itt, hogy elkápráztassa a kényelem és a stílus érzékelését. Nincs többé kompromisszum a funkcionalitás és...
Ár 17 160 Ft/set
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní