• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Kozmetikai tükör ACROPOLA / Fekete matt

L14CZ

Bemutatjuk az ACROPOLA kozmetikai tükröt matt arany színben - az Ön új nélkülözhetetlen társa a mindennapi szépségápoláshoz.

Miért éppen az ACROPOLA?

Lépjen be a luxus és az elegancia világába az ACROPOLA kozmetikai tükörrel. Ez a tükör nem csak egy eszköz - ez egy műalkotás, amely teljesen új szintre emeli szépségápolási rituáléját. Kifinomult kialakításának és prémium minőségű anyagainak köszönhetően mindennapjainak szerves részévé válik.

Minőség és elegancia egyben

Az ACROPOLA kozmetikai tükör kiváló minőségű fémből és üvegből készült, ami garantálja hosszú élettartamát és tartósságát. A matt aranyszínű kivitel fényűző megjelenést kölcsönöz a tükörnek, amely bármely modern fürdőszobába vagy hálószobába illik. Méretének köszönhetően ideális a mindennapi használatra:

- Magasság: 27 cm

- Tükör átmérője: 14,5 cm

- A talp átmérője: 10 cm

Tökéletes látószög mindig és mindenhol

Az ACROPOLA tükör csuklóval van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy a látószöget az Ön igényeinek megfelelően állítsa be. Soha többé nem kell hajolgatnia vagy fordulgatnia, hogy tökéletes kilátást kapjon. Egy egyszerű mozdulat elég ahhoz, hogy a tükröt pontosan úgy állítsa be, ahogyan Önnek szüksége van rá.

Nagyszerű megoldás minden térbe

A kompakt csomagméreteknek (18,5 x 21,5 x 10 cm) köszönhetően az ACROPOLA tükör könnyen hordozható és kisebb helyiségekbe is alkalmas. Mindig kéznél lehet, akár otthon, akár útközben. Stabil talapzata biztosítja, hogy a tükör szilárdan álljon bármilyen felületen.

Részletek, amelyek elvarázsolják Önt

Ennek a tükörnek minden eleme a legapróbb részletekig átgondolt. A fém és az üveg kombinációja olyan esztétikus benyomást kelt, amely már első pillantásra megragadja a tekintetet. Az arany matt színe elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöz a tükörnek, amely bármilyen stílusú beltérbe illik.

Szánjon rá időt, és kényeztesse magát a megérdemelt luxussal. Rendelje meg még ma az ACROPOLA kozmetikai tükröt matt arany színben, és változtassa a mindennapi szépségápolási rituálét tiszta kényeztetéssé. Az Ön elégedettsége elsődleges fontosságú számunkra. Válassza a minőséget, az eleganciát és a praktikumot egyben - válassza az ACROPOLA-t!

Exkluzív vásárlási lehetőséget kínálunk Önnek gyors szállítással közvetlenül az Ön otthonába. Vásárolja meg új kozmetikai tükrét még ma, és kezdje a napját stílusosan és elegánsan.

4 760 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
L14CZ
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Üveg
Felületkezelés
Fekete matt
Szélesség
190 mm
Magasság
270 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 925.0098

Márka: Interex

Védőprofil a sütő tetejére / Rozsdamentes acél

Védőprofil a sütő vagy mikrohullámú sütő tetejére. Védelmet nyújt a készülékből a bútortestre jutó közvetlen hő ellen. A hőt is részben elnyeli . A szekrény szélét is védi. Rozsdamentes acélból készült, ami szintén biztosítja a készülékkel azonos kialakítást. A rögzítés önmetsző csavarokkal történik , amelyek nem tartoznak a csomaghoz.
Ár 1 680 Ft
Bővebben
Interex
Dodanie do 3-4 dní