• Banner

  • Banner

  • Banner

Cipőállvány BAMBOO SIMPLE 70 / Fehér matt

PXS02WT

Cipőállvány BAMBOO SIMPLE 70 / Fehér matt

Miért válassza a BAMBOO SIMPLE 70 cipőtartó állványt?

Képzelje el otthonát káosz nélkül - egy olyan helyet, ahol minden tárgynak megvan a helye, ahol minden rendben és tisztán van. A BAMBOO SIMPLE 70 cipőtartóval matt fehér színben valóra válthatja ezt az álmot.

Ez a cipőtartó prémium minőségű bambuszfából készült, amely nemcsak szép látvány, hanem rendkívül tartós és környezetbarát is. Elegáns kialakításának köszönhetően kifinomult és letisztult hatást kölcsönöz bármely belső térnek. De ez még nem minden - rugalmassága teszi igazán különlegessé.

Több mint egy cipőtartó

A BAMBOO SIMPLE 70 nem csak egy közönséges cipőtartó. Ez egy multifunkcionális bútordarab, amelyet igényei szerint használhat. Szüksége van egy helyre, ahol a fürdőszobában tárolhatja a törölközőit? Vagy a növényei új otthont szeretnének az erkélyen? Ez a termék itt van, hogy minden igényt kielégítsen. A sokoldalúság a másik neve!

Elegáns és praktikus

Fehér matt felülete modern és letisztult megjelenést kölcsönöz, amely bármilyen térbe illik. Egyszerű vonalvezetése és praktikus méretei biztosítják, hogy otthona minden szegletébe illeszkedjen. Ráadásul az összeszerelés gyors és egyszerű, így már a megérkezését követően azonnal használatba veheti.

A termék előnyei:

- Prémium minőségű anyag: Kiváló minőségű bambuszfából készült, tartós és környezetbarát.

- Multifunkcionális: Használható cipőtartóként, fürdőszobai polcként vagy erkélypolcként - a fantáziádnak nincsenek határai.

- Elegáns kialakítás.

- Könnyen összeszerelhető.

- Sokoldalú: Bármilyen térbe illik, és megfelel az egész család igényeinek.

Fektessen a minőségbe, a rugalmasságba és az eleganciába. Válassza a BAMBOO SIMPLE 70 cipőtartót, és élvezze a harmóniát és a rendet otthonában. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy egyszerűbbé és szebbé tegye az életét!

8 796 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
PXS02WT
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Bambusz fa
Felületkezelés
Fehér
Szélesség
700 mm
Magasság
330 mm
Mélység
260 mm