• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Cipőállvány EKKO LINE DUO / Fekete matt

PX12BKV2

EKKO LINE cipőtartó - Tapasztalja meg a rendet és a stílust minden előszobában!

Olyan megoldást keres, amely egyszerre tartja rendben és esztétikailag is vonzóan az előszobát? Az EKKO LINE cipőtartó itt van, hogy segítsen! Minimalista, mégis elegáns kialakításának köszönhetően bármilyen otthonba, lakásba vagy irodába illik. Robusztus konstrukciója az acélt és a műanyagot ötvözi a hosszú élettartam és a stabilitás érdekében.

Az állványt úgy tervezték, hogy maximális funkcionalitást biztosítson anélkül, hogy felesleges helyet foglalna. A 340 mm-es magasság a 300 mm-es mélységgel és 920 mm-es szélességgel kombinálva lehetővé teszi, hogy több pár cipőt tároljon anélkül, hogy sok helyet kellene feláldoznia az előszobában. A szellőző polcok biztosítják, hogy a cipők frissek és szárazak maradjanak, miközben megakadályozzák a por és a szennyeződések felhalmozódását.

Az EKKO LINE nemcsak praktikus, hanem könnyen összeszerelhető és karbantartható is, így időt és energiát takaríthat meg. Akár elegáns megoldást keres otthonába, akár funkcionális kiegészítést vállalkozásához, az EKKO LINE cipőtartó ideális választás.

3 160 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
PX12BKV2
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél/műanyag
Felületkezelés
Fekete matt
Szélesség
920 mm
Magasság
340 mm
Mélység
300 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: PX13BKV1

Márka: Paradox

Cipőtartó EKKO LINE / Fekete matt

EKKO LINE cipőtartó - Tapasztalja meg a rendet és a stílust minden előszobában! Olyan megoldást keres, amely egyszerre tartja rendben és esztétikailag is vonzóan az előszobát? Az EKKO LINE cipőtartó itt van, hogy segítsen! Minimalista, mégis elegáns kialakításának köszönhetően bármilyen otthonba, lakásba vagy irodába illik. Robusztus konstrukciója az...
Ár 3 996 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PXA14BKV2

Márka: Paradox

Cipőállvány EKKO LINE XL / Fekete matt

EKKO LINE cipőtartó - Tapasztalja meg a rendet és a stílust minden előszobában! Olyan megoldást keres, amely egyszerre tartja rendben és esztétikailag is vonzóan az előszobát? Az EKKO LINE cipőtartó itt van, hogy segítsen! Minimalista, mégis elegáns kialakításának köszönhetően bármilyen otthonba, lakásba vagy irodába illik. Kiváló szerkezete az acélt és a...
Ár 5 560 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní
A termék vásárlói ezt is megvették: