• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Ruhatartó állvány kerekekkel LANGO / Fekete matt - fa

PXR153B01

Multifunkcionális, stílusos és praktikus - minden, amire szüksége van egy rendezett otthonhoz.

Hadd mutassuk be Önnek a forradalmi LANGO gurulós ruhatartó állványt - a tökéletes megoldás mindazok számára, akik rendet szeretnének tartani a ruhásszekrényükben, és ugyanakkor egy csipetnyi eleganciát is szeretnének kölcsönözni a belső térnek. Ez az állvány több mint egyszerű tárolóhelyet kínál; a funkcionalitás, a stílus és a minőség kombinációja, amely meggyőzi Önt arról, hogy megérdemli, hogy otthona része legyen.

Állítható és tágas - Tökéletes rendszerezés a gardróbszekrényhez

A LANGO állvány állítható alsó rúddal van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy a magasságot az Ön igényeihez igazítsa. A felső rúd ideális a hosszú kabátok és ruhák számára, míg az alsó polc bőséges helyet biztosít a cipőknek és a tárolódobozoknak. Nincs többé kompromisszum - mindennek megvan a helye.

Könnyen mozgatható - Rugalmasság otthonának minden szegletében

Négy 360°-ban forgatható görgőjének köszönhetően a LANGO állvány hihetetlenül könnyen mozgatható. A görgők közül kettő fékkel van ellátva, hogy stabilitást biztosítson, bárhol is legyen rá szükség. Legyen szó hálószobáról, gardróbról vagy nappaliról, a LANGO állvány alkalmazkodik az Ön igényeihez.

Robusztus és stabil - Nincs kompromisszum a terhelhetőség terén

A LANGO ruhatartó állványt úgy tervezték, hogy a lehető legstabilabb és legerősebb legyen. A felső rúd 15 kg-ig, az alsó rúd 20 kg-ig, a polc pedig 20 kg-ig terhelhető. Biztonságosan felakaszthatja télikabátjait és tárolhatja nehéz csizmáit, miközben az állvány erős és stabil marad.

Egyszerű, mégis elegáns - Adjon ipari stílusú bájt otthonának

Az egyszerű vonalak, a vintage barna és a tintás fekete elegáns színkombinációja révén ez az állvány nemcsak praktikus, hanem stílusos kiegészítője is lesz a belső térnek. A LANGO állvány ipari stílusa tökéletes hátteret ad kedvenc ruhadarabjainak, miközben egyedi jelleget kölcsönöz otthonának.

Könnyen összeszerelhető - Gyors és problémamentes összeszerelés

A LANGO állvánnyal még soha nem volt ilyen egyszerű rendet rakni a ruhásszekrényében. A részletes útmutató (magyar nyelv nem garantált), az egyértelműen felcímkézett alkatrészek és a mellékelt szerelőszerszámok lehetővé teszik az állvány gyors és problémamentes összeszerelését. Perceken belül élvezheti az optimális kényelmet és rendet, amelyet ez a bútordarab nyújt.

Szánjon rá időt, és alakítsa át ruhásszekrényét szervezett és stílusos térré a ruhatartó állványunkkal.

15 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
PXR153B01
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél/fa
Felületkezelés
Fekete
Maximális terhelés
55 kg
Szélesség
985 mm
Magasság
1803 mm
Mélység
350 mm