• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Ruhatartó állvány polcokkal PRINCESS / Fehér matt - fa

PXR112W09

Üdvözöljük a tökéletesség és az elegancia világában! Bemutatjuk a PRINCESS ruhatartó állványt polcokkal matt fehér színben, minőségi fából és acélból. Ez a multifunkcionális ruhásszekrény-rendszer az esztétikum és a praktikum kombinációja, amely rendet és bájt visz otthonába.

Multifunkcionális gardróbszekrény minden alkalomra

Három kulcsfontosságú összetevőjével - egy akasztórúddal, két stabil polccal és hat S alakú kampóval az oldalakon - ez a ruhatartó állvány elképesztő rugalmasságot kínál ruhái, cipői, kézitáskái és egyéb kiegészítői rendszerezésében. Helyezze el előszobájában, hálószobájában, nappalijában vagy bármely más térben, és élvezze az azonnali rendszerezés előnyeit.

Stabil és masszív kialakítás

A masszív forgácslapból készült ruhatartó állvány a stabilitás és a tartósság megtestesítője. Az A-keretes szerkezet és a kétpolcos alap nagy stabilitást biztosít, így nem kell aggódnia az ütődések vagy az instabilitás miatt. Az akár 170 kg-os teherbírásnak köszönhetően gond nélkül felakaszthat és tárolhat mindent, amire szüksége van.

Nyitott tárolóhely

A nyitott tárolórekesz akasztórúddal, S alakú kampókkal mindkét oldalon és két polccal az alján biztosítja, hogy mindig kéznél legyenek a legszükségesebb dolgok. Nincs több keresgélés! Minden kedvenc darabja könnyen elérhető lesz, és a napi teendők sokkal könnyebbé válnak.

Modern dizájn minden beltérbe

A természetes tölgyfa és a krémfehér szín kombinációja modern megjelenést kölcsönöz ennek a ruhatartónak, amely könnyen beilleszkedik otthona bármely stílusába. Ez az esztétikus megoldás egy igazi gyöngyszem, amely feldobja belső terét, és kihagyhatatlan eleme lesz otthonának.

Könnyen felszerelhető

Elege van a bonyolult és időigényes bútorszerelésből? A PRINCESS ruhatartó állványunkkal ez gyerekjáték lesz! Az egyértelmű utasításoknak és a felcímkézett alkatrészeknek köszönhetően gyorsan és egyszerűen összeszerelheti, és azonnal használatba veheti.

29 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Termék részletei
PXR112W09
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél/fa
Felületkezelés
Fehér
Maximális terhelés
150 kg
Szélesség
1000 mm
Magasság
1600 mm
Mélység
450 mm