• Banner

  • Banner

  • Banner

Csaptelep Franke FN 0641 ECO / Króm fényes

115.0380.641

Örömmel mutatjuk be az FN 0641 ECO konyhai csaptelepet a híres Franke márkától. Ez a modell ideális választás azok számára, akik megbízható és hatékony készüléket keresnek, amelyet a környezetvédelem szem előtt tartásával terveztek.

Ez a karos csaptelep rendkívül funkcionális, 360°-ban forgatható kifolyócsővel rendelkezik, ami növeli a rugalmasságot mosogatás vagy ételkészítés közben. Egy 45 cm hosszú csatlakozótömlővel rendelkezik, így a telepítés gyors és egyszerű.

A nagy teljesítményű, 11,5 l/perc vízhozam 3 bar nyomáson biztosítja a hatékonyságot minden konyhai feladatnál. A csapot úgy tervezték, hogy optimális vízáramlást biztosítson a gyors és hatékony mosogatás érdekében.

Ennek a modellnek az igazi fénypontja az ökotechnológia. A csaptelep víz- és melegvíz-takarékos technológiával van felszerelve, ami segít a fogyasztás csökkentésében és a környezet megóvásában. Nagyszerű választás azoknak, akik környezetbarát és fenntartható megoldásokat keresnek otthonukba.

A Franke FN 0641 ECO konyhai csaptelepével nem csak egy funkcionális és esztétikus kiegészítője lesz konyhájának, hanem egy megbízható partner is, aki gondoskodik a víz- és energiafogyasztásról.

32 000 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
115.0380.641
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fényes króm
Szerelőnyílás
Ø 35 mm
Magasság
175 mm
A csaptelep forgathatósága
360 °
Csaptelep típusa
Kerámia betét
Kihúzható zuhanyzó
Nem
A csaptelep beszerelése
Munkalaphoz/mosogatóhoz