• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Csepegtető a mosogató felé XL / Fekete matt

HOP1001065-2

Tegye különlegessé konyháját ezzel a forradalmian új, elegáns matt fekete színű, mosogató fölé szerelhető csepegtetővel!

Miért válassza ezt a különleges csepegtetőt?

1. Praktikus és helytakarékos kialakítás

A legtöbben helyhiánnyal küzdenek a konyhában. Ezt a csepegtetőt úgy tervezték, hogy könnyen elhelyezhető legyen a mosogató fölött, így helyet takarítva meg a konyhapulton. Nincs többé felesleges csöpögés az egész konyhában!

2. Sokoldalúság és szervezettség

A 8 kampóval és 4 különböző tárolóval rengeteg helyed van az összes konyhai eszközödnek. Tányérok, poharak, evőeszközök, tisztítószerek - mindennek megvan a helye. Ennek a lefolyónak köszönhetően konyhája mindig rendezett és tökéletesen szervezett lesz.

3. Könnyű telepítés fúrás nélkül

Nem kell aggódnia a bonyolult szerelési eljárások miatt. Ez a csepegtető tálca gyorsan és egyszerűen, fúrás nélkül telepíthető. A tapadókorongoknak köszönhetően szilárdan tart a helyén és biztosítja a stabilitást.

4. A konyhai eszközök gyorsabb száradása

A csepegtetőtálcát úgy tervezték, hogy lehetővé tegye az edények és tányérok gyorsabb száradását. A víz egyszerűen közvetlenül a mosogatóba folyik, így elkerülhető a felesleges vízfelhalmozódás a konyhapulton.

5. Elegáns kialakítás

A matt fekete szín modern és elegáns megjelenést kölcsönöz, amely tökéletesen illeszkedik bármelyik konyhába. Konyhája nemcsak tisztának, hanem esztétikusnak is fog tűnni.

Termék paraméterek:

- A termék méretei: 54,5x85x28 cm.

- A termék súlya: 3,2 kg

- Tálca méretei: 82x25 cm

- Tányértartó kapacitás: 16 tányértartó

- A sínek magassága a pultról: 6,5 cm, 18,5 cm

19 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 20., péntek

Termék részletei
HOP1001065-2
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete matt
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: HOP1001065-1

Márka: Paradox

Csepegtető a mosogató felé / Fekete matt

Tegye különlegessé konyháját ezzel a forradalmian új, elegáns matt fekete színű, mosogató fölé szerelhető csepegtető! Miért válassza ezt a különleges csepegtetőt? 1. Praktikus és helytakarékos kialakítás A legtöbben helyhiánnyal küzdenek a konyhában. Ezt a lefolyót úgy tervezték, hogy könnyen elhelyezhető legyen a mosogató fölött, így helyet takarítva meg...
Ár 15 960 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní