• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Mosogatógép COSTA / Fehér matt

SU04B

Nincs több rendetlenség a konyhában!

Bemutatjuk a COSTA edénylefolyót - minden otthon nélkülözhetetlen segítője. Ez a praktikus és elegáns edényleeresztő rendezett paradicsommá változtatja a káoszt, és leegyszerűsíti a mindennapi konyhai teendőket.

Kiváló kialakítás és alkalmazkodóképesség minden konyhában

A COSTA edényleeresztő a maximális funkcionalitás és esztétikum szem előtt tartásával készült. Sokoldalú színének köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen konyhai stílushoz - legyen az modern, rusztikus vagy minimalista. Ez a lefolyó nemcsak az edények rendszerezését javítja, hanem elegáns megjelenést is kölcsönöz konyhájának.

Kétszintes kialakítás az optimális kapacitás érdekében

A COSTA edényleeresztő egyedülálló tulajdonsága a kétszintes kialakítás. Ez a forradalmi megoldás lehetővé teszi, hogy az összes szükséges konyhai eszközt - tányérokat, tálakat, evőeszközöket és egyebeket - tárolhassa. Az edények rendszerezése mosogatás közben még soha nem volt ilyen egyszerű! Soha többé nem kell azzal foglalkoznia, hogy hová tegye az összes nedves edényt.

Praktikus és könnyen tisztítható

Mitől lesz még különlegesebb a mi edénytálcánk? A kivehető csepegtető tálca! Ez a funkció megkönnyíti a víz kiöntését és a tisztán tartást, különösebb erőfeszítés nélkül. Csak húzza ki a tálcát, öntse ki a vizet, és tegye vissza. A konyhája száraz és tiszta marad.

Extra helyek a konyhai kiegészítők számára

A COSTA edényleeresztőhöz két további tárolótartály tartozik evőeszközök vagy konyhai kiegészítők számára. Nem kell többé helyet keresnie kedvenc konyhai eszközeinek. Mindennek meglesz a helye - szépen és rendezetten.

Ideális minden konyhamérethez

Nem számít, hogy nagy vagy kicsi konyhája van, a COSTA edényfogó tökéletesen alkalmazkodik az Ön igényeihez. Praktikus és kompakt, így bármilyen típusú konyhában megtalálja a helyét. Ráadásul 43 cm x 32 cm x 27 cm-es méretei elegendő kapacitást biztosítanak még a legigényesebb felhasználók számára is.

Dobja fel konyháját a COSTA edényleeresztővel, és élvezze a rendezett és tiszta, felesleges rendetlenség nélküli teret. Rendelje meg még ma, és tapasztalja meg a mosogatógép forradalmát!

10 760 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
SU04B
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fehér
A termék vásárlói ezt is megvették: