• Banner

  • Banner

  • Banner

Záró profil ONDA / Fekete

ONDA-ZRB

Rétegelt burkolathoz való záróprofil. Választható bal vagy jobb végződés. A bal és a jobb oldali zárószalagok különböző szélességűek. A pontos méreteket lásd a képeken található műszaki leírásban.

Exkluzív kialakítású falburkolati lécek, amelyek edzett PS polisztirolból készülnek, és formázott fóliával vannak bevonva. Tulajdonságainak köszönhetően rendkívül környezetbarát és vízálló.

Ezeket a léceket nem csak a nappaliban vagy a hálószobában, hanem az irodában , előszobában vagy olyan helyeken is használhatja, ahol nagyobb vízállóságot igényel.

Az anyag könnyűségének köszönhetően, amelyből készültek, az összeszerelés és feldolgozásuk nagyon egyszerű ragasztó vagy szilikon segítségével.

A magas minőséget a gyártási folyamat biztosítja, és kialakításuk megkülönböztethetetlen a természetes fától.

A díszítőprofil tetszőlegesen, a megrendelő igényei szerint vágható bármilyen vágószerszámmal.

Az ár darabonként értendő.

A leírásban talál egy összeszerelési videót is.

Profil hossza
Tájékozódás
4 664 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Leírás

Termék részletei
ONDA-ZRB
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Polisztirol
Felületkezelés
Fekete
Hosszúság
2700 mm
Szélesség
lásd a képet
Vastagság
13 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: VZORK-LAMELIO

Márka: Lamelio

Dekorációs panelek mintái LAMELIO

Nem tud a kép szerint dekoratív panelt választani? Van megoldásunk az Ön számára, ha megrendeli az egyes felületek mintakészletét. Miután visszaküldte a mintakészletet a címünkre, visszatérítjük a mintakészletért kapott pénzét. Tartalmazza a LAMELIO dekorációs panelek teljes kollekcióját
Ár 15 960 Ft
Bővebben
Lamelio
Dodanie do 3-4 dní

Márka: Lamelio

Szerelőragasztó LAMELIO / 280 ml

Speciális ragasztó a Lamelio dekoratív panelekhez. A ragasztó szagtalan, nagy tapadású és bármely helyiségben alkalmazható. Gyorsan szárad (10-15 perc), ami nagyban megkönnyíti a beépítést. A ragasztó -20C és +60C közötti hőmérsékletnek is ellenáll. A patron térfogata 280 ml.
Ár 2 780 Ft
Bővebben
Lamelio
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: ONDA/BLACK/B LISTA

Márka: Lamelio

Laminált dekoratív profil ONDA / Fekete

Exkluzív kialakítású lécek falburkolathoz, edzett PS polisztirolból, préselt fóliával bevonva. Tulajdonságai miatt rendkívül környezet- és vízálló. Ezeket a léceket nem csak a nappaliban vagy a hálószobában, hanem az irodában , előszobában vagy olyan helyeken is használhatjuk, ahol nagyobb vízállóságra van szükség. Az anyag könnyűségének köszönhetően,...
Ár 9 996 Ft
Bővebben
Lamelio
Dodanie do 3-4 dní