• Banner

  • Banner

  • Banner

Dekoratív panel magas fényű DARK MARBLE

8309

Teremtsen otthonában az elegancia és a modern stílus hangulatát a DARK MARBLE dekorációs panellel. Felejtse el a hagyományos falakat, és adjon egy szikrát az újszerűségből a belső térbe, amely minden látogatót magával ragad. A 2700 x 1200 mm vagy 1350 x 1200 mm méretben kapható egyedi falicsempe összetéveszthetetlen karaktert és kifinomult megjelenést kölcsönöz otthonának. A vágás nagyon egyszerű vágógép vagy fűrész segítségével.

A DARK MARBLE dekorációs lap kiváló minőségű PVC-ből és kalcium-karbonátból készül, ami hosszú élettartamot és könnyű karbantartást biztosít. A mindössze 3 mm-es vastagsága és a testreszabási lehetőség garantálja, hogy bármilyen térbe tökéletesen illeszkedik. Magas fényének köszönhetően bármely helyiség meghatározó elemévé válik, összeszerelése pedig szilikon vagy mamutragasztó segítségével gyors és egyszerű, amit minden barkácsoló értékelni fog.

Engedje el magát a modern dizájnnak, amely bármelyik falat műalkotássá varázsolja. A DARK MARBLE dekorációs panel ideális választás azok számára, akik olyan megoldást keresnek, amellyel feldobhatják otthonukat anélkül, hogy kiterjedt felújításokra lenne szükségük. Ez egy praktikus, mégis fényűző alternatíva, amely egy csipetnyi eleganciát hoz az életébe.

A deszka mérete
119 600 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 20., péntek

Leírás

1. Elegáns megjelenés: A DARK MARBLE dekoratív panel magas fényű és modern kialakítása fényűző és esztétikus megjelenést kölcsönöz a belső térnek.

2. Egyszerű telepítés.

3. A PVC és a kalcium-karbonát kombinációja biztosítja, hogy a panel tartós, hosszú élettartamú és könnyen karbantartható legyen.

4. Testreszabhatóság.

5. Gyorsan cserélhető tér: A DARK MARBLE dekorációs panelekkel azonnali környezetváltozást érhet el nagyobb szerkezeti beavatkozás nélkül.

6. A dekorációs panelek vízállóak és tűzállóak .

Igény esetén színmintát is lehet vásárolni.

Termék részletei
8309
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
PVC + kalcium-karbonát
Vastagság
3 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: 113030

Márka: Den Braven

Ragasztó MAMUT Glue / 290 ml

Rendkívül tartós ragasztott kötésekhez, maximális kezdeti szilárdsággal. Az MS polimerek speciális módosítása, amely extrudálható, nagy szilárdságú és rugalmas kötést hoz létre.Ideális tükörvásznak és panelek ragasztásához. Nagy kezdeti tapadás akár 500kg/m2-ig.
Ár 5 952 Ft
Bővebben
Den Braven
Dodanie do 3-4 dní