• Banner

  • Banner

  • Banner

Borszekrény REGALO STYLE / Fekete matt

PX020B01

Képzelje el az ipari stílus és a praktikus hasznosság tökéletes kombinációját - ez a REGALO borszekrény. Ezt az ötletes bútordarabot úgy tervezték, hogy minden borkedvelőnek örömet szerezzen. A REGALO borszekrény akár 20 palack tárolóképességével és stílusos, háromsoros pohártartójával tökéletes megoldás kedvenc borai és poharai tárolására egy elegáns és kompakt szervezőben.

A REGALO borállvány fekete acél és forgácslap kombinációjával büszkélkedhet, vintage kivitelben, így nem csak praktikus, hanem dekoratív eleme is bármely belső térnek. Arányainak köszönhetően ideális a nappaliban, az étkezőben vagy akár a konyhában való elhelyezéshez, mindezt úgy, hogy nem foglal túl sok helyet. Állítható lábainak köszönhetően könnyedén megbirkózik a padló bármilyen egyenetlenségével, miközben garantálja a tárolt üvegek és poharak stabilitását és biztonságát.

Ennek a bortartó állványnak az összeszerelése rendkívül egyszerű, így remek választás azoknak, akik nem szeretnének sok időt tölteni bonyolult bútorszereléssel. Kezdje élvezni a kényelmet és a stílust, amelyet a REGALO bortartó állvány mindenféle komplikáció nélkül hoz otthonába.

5 meggyőző ok, amiért a REGALO borszekrényt válassza:

1. Tökéletes tárolóhely: Akár 20 palack bor tárolóképessége és a poharak stílusos tárolása a háromsoros tartóban azt jelenti, hogy mindig kéznél vannak kedvenc borai és poharai.

2. Stílusos ipari formatervezés.

3. A REGALO borszekrény 1000 mm-es magasságával, 500 mm-es szélességével és 320 mm-es mélységével gazdaságos megoldást kínál borainak tárolására anélkül, hogy felesleges helyet foglalna.

4. Állítható lábak.

5. Könnyű összeszerelés.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy feldobja otthoni környezetét a REGALO borszekrénnyel, amely több, mint egy egyszerű bútordarab - a stílus és a praktikum kifejezője.

17 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Termék részletei
PX020B01
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete matt
Helyreigazítás
Igen
Maximális terhelés
25 kg
Szélesség
500 mm
Magasság
1000 mm
Mélység
320 mm
A termék vásárlói ezt is megvették: