• Banner

  • Banner

  • Banner

Dohányzóasztal REGALO MARBLE Mini / Fekete matt

PX285B13

Fedezze fel az elegancia központját a REGALO MARBLE dohányzóasztallal

Bemutatjuk a REGALO MARBLE dohányzóasztalt, amely méltán a modern luxus és funkcionalizmus definíciója. Ezt az exkluzív bútordarabot úgy tervezték, hogy azonnal növelje bármely helyiség esztétikai értékét, miközben felbecsülhetetlen praktikumot és kényelmet biztosít.

Elbűvölő elegancia

A REGALO MARBLE 12 mm vastag márványt imitáló forgácslap felső felülettel és 6 mm vastag biztonsági átlátszó üveg alsó felülettel rendelkezik, amely nemcsak a sérülésekkel szembeni ellenállást biztosítja, hanem az asztalnak fényűző megjelenést is kölcsönöz.

Alkalmazkodó és többfunkciós

A lábak magasság beállításának köszönhetően a REGALO könnyedén alkalmazkodik a padló bármilyen egyenetlenségéhez, biztosítva a stabilitást és az egyensúlyt. Ezenkívül az asztal kis mellékasztallal való kombinálhatósága lehetővé teszi a változatos felhasználást - akár társasági összejöveteleinek középpontjaként, akár elegáns kiegészítőjeként a nappali sarkában.

Tartósságot biztosít, amire szüksége van

Az akár 30 kilogrammos teherbírásával masszív és tartós, készen áll arra, hogy megtartsa italos készleteit, könyveit, dekorációs elemeit és egyéb tárgyait, amelyeket kéznél szeretne tartani.

Hagyja, hogy a REGALO LUX stílusban és kényelemben bővelkedő helyszínné alakítsa át nappaliját. Vásárolja meg ezt az oldalsó asztalt még ma, és tegye otthonát igazán hangulatos és stílusos hellyé.

10 760 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Termék részletei
PX285B13
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete matt
Helyreigazítás
Igen
Maximális terhelés
30 kg
Szélesség
∅ 450 mm
Magasság
550 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: PX071B13

Márka: Paradox

Dohányzóasztal REGALO MARBLE / Fekete matt

Fedezze fel az elegancia központját a REGALO MARBLE dohányzóasztallal Bemutatjuk a REGALO MARBLE dohányzóasztalt, amely méltán a modern luxus és funkcionalizmus definíciója. Ezt az exkluzív bútordarabot úgy tervezték, hogy azonnal növelje bármely helyiség esztétikai értékét, miközben felbecsülhetetlen praktikumot és kényelmet biztosít. Elbűvölő elegancia...
Ár 25 160 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní