• Banner

  • Banner

  • Banner

Polcos regál REGALO 1700 / Fekete matt

PXS109B56

Fedezze fel az elegáns és modern REGALO 1700 polcrendszert, amely nemcsak stílust, hanem praktikus funkcionalitást is hoz otthonába. A kiváló minőségű fából és acélból készült fekete polc az egyszerűséget a modern dizájnnal ötvözi, hogy ne csak otthona elengedhetetlen részévé, hanem feltűnő esztétikai elemmé is váljon.

A REGALO 1700 polc ideális választás azok számára, akik hatékony megoldást keresnek a térszervezésre. Öt praktikus polcával rengeteg helyet kínál könyveinek, gyűjteményeinek, dekorációinak vagy akár törölközőinek a fürdőszobában, miközben minden tárgy könnyen hozzáférhető és rendezett marad.

A polc stabilitása garantált a masszív konstrukciónak és a hátulján található speciális mechanizmusnak köszönhetően, amely megakadályozza a billenést vagy a mozgást. Az állvány lábai úgy lettek kialakítva, hogy alkalmazkodjanak a kevésbé egyenes felületekhez, így biztosítva a maximális stabilitást és biztonságot bármilyen helyen.

Semleges fekete színének és ipari formatervezésének köszönhetően a REGALO 1700 polc könnyen kombinálható különböző belsőépítészeti stílusokkal és kiegészítőkkel. Ez a sokoldalú bútordarab így bárhol elhelyezhető - akár a nappaliban, a műteremben, a hálószobában vagy akár a fürdőszobában.

17 560 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
PXS109B56
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete matt
Helyreigazítás
Igen
Maximális terhelés
50 kg
Szélesség
338 mm
Magasság
1700 mm
Mélység
300 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 203167

Márka: Agoform

Evőeszköztartó CRISTALL csúszásmentes felület / Antracit

Evőeszközös fiókszervező csúszásmentes felülettel. 7 méretben kapható, és otthon is vágható vágókéssel. Válassza ki a méretet a fiók belső szélességének lemérésével, és ennek megfelelően válassza ki az evőeszköztartó kívánt méretét. Ezután egyszerűen vágja le, hogy pontosan illeszkedjen a fiókba. Az evőeszköztartó magassága 55 mm.
Ár 4 760 Ft
Bővebben
Agoform
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PX005K01

Márka: Paradox

Taburett EMPORIO / Halványbarna

Fedezze fel az eleganciát és a multifunkcionalitást a legjobb formájában az EMPORIO taburettel, matt fekete színben. Ez a kivételes darab tökéletes példája annak, hogy a kézműves tökéletesség hogyan változtathatja a belső teret a kifinomultság és a stílus szimbólumává. Miért érdemes megvásárolni az EMPORIO taburettet? Képzelje el, hogy otthona a luxus új...
Ár 13 560 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PX13BKV1

Márka: Paradox

Cipőtartó EKKO LINE / Fekete matt

EKKO LINE cipőtartó - Tapasztalja meg a rendet és a stílust minden előszobában! Olyan megoldást keres, amely egyszerre tartja rendben és esztétikailag is vonzóan az előszobát? Az EKKO LINE cipőtartó itt van, hogy segítsen! Minimalista, mégis elegáns kialakításának köszönhetően bármilyen otthonba, lakásba vagy irodába illik. Robusztus konstrukciója az...
Ár 3 996 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: U12290MP

Márka: Pfleiderer

ABS élzáró Szürke antracit / U12290 MP

Az ABS élzáró ára 1 méterre vonatkozik. Az ABS él minimális beszerzési ára 5 méter. Hogyan vásárolhat több métert: Kérjük, válassza ki, hogy hány méterre van szüksége (minimum 5 méter). Ha a terméket a kosárba teszi, majd úgy találja, hogy többre van szüksége, kérjük, adja hozzá, hogy hány méterrel többre van szüksége (most már lehetséges 5-nél...
Ár 259 Ft/meter
Bővebben
Pfleiderer
Dodanie do 3-4 dní