• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Kerekes tárolókocsi ELEGAN / Fekete matt

00024749

Bemutatjuk az ELEGAN tárolókocsit kerekeken matt fekete színben - az Ön új, nélkülözhetetlen segítője otthonának, irodájának vagy bármely más helyiségnek a hatékony rendszerezéséhez. Ezt az elegáns és multifunkcionális bútordarabot úgy tervezték, hogy minden igényt kielégítsen. Fedezze fel, miért az ELEGAN legyen az Ön következő befektetése.

Tartós és kiváló minőségű konstrukció

Az ELEGAN tömör vasból készült, amelyet gyönyörű fekete színűre porszórtak. Ez az eljárás nemcsak az esztétikai értéket növeli, hanem védelmet is nyújt a korrózió és a sérülések ellen. Többé nem kell aggódnia a tartósság miatt - ez a kocsi úgy készült, hogy a legkülönfélébb körülmények között is kibírja a mindennapi használatot, legyen szó akár konyháról, fürdőszobáról vagy irodáról.

Három tágas polc kosarak formájában

Az ELEGAN három szintnyi tárolóhelyet kínál, amelyeket kosarak formájában alakítottak ki. Ezek a polcok lehetővé teszik a különböző tárgyak egyszerű tárolását és szortírozását. Mindegyik polc maximális terhelhetősége 7 kg, ami azt jelenti, hogy a nehezebb tárgyakat, például edényeket, szerszámokat vagy kozmetikumokat is biztonságosan tárolhatja. A polcok nyitott kialakítása lehetővé teszi a tárolt tárgyak gyors elérését, így sokkal könnyebbé válik a tér rendezése.

Mobilitás és stabilitás

A kocsi négy tartós, kiváló minőségű PP anyagból készült görgővel van felszerelve, amelyek garantálják a sima és könnyű mozgást. E görgők közül kettő zárral rendelkezik, amely megakadályozza a kocsi véletlen elmozdulását, amikor egy helyre szeretné helyezni. Ez a funkció növeli a használat biztonságát, miközben mobilitása miatt nagyon praktikus eszköz a különböző környezetekben.

További jellemzők a maximális használhatóság érdekében

A kocsi négy, kiváló minőségű PP-ből készült kampóval van felszerelve, amelyek a kocsi oldalaihoz rögzíthetők. Ezek a horgok ideálisak konyhai eszközök, törölközők, rongyok vagy más kisebb tárgyak felakasztására, tovább növelve a funkcionalitását. Az összeszerelés hihetetlenül egyszerű, és a mellékelt útmutató biztosítja, hogy valóban bárki rövid idő alatt össze tudja szerelni. A könnyű, mégis masszív konstrukciónak köszönhetően ez a kocsi tökéletes megoldás kis helyiségekbe, ahol minden centiméter számít.

Tökéletes megoldás minden térbe

Az ELEGAN kocsi rendkívül praktikus megoldás, amely sok helyen használható. A konyhában további tárolóhelyként szolgál fűszerek, edények, konyhai eszközök vagy egyéb főzőeszközök számára. Mozgathatóságának köszönhetően könnyen mozgatható és bárhová elhelyezhető, így megkönnyíti a helyrendezést a kis helyiségekben. A fürdőszobában ideális megoldás lesz a kozmetikumok, törölközők vagy tisztítószerek tárolására, miközben könnyű hozzáférést biztosít az alapvető termékekhez. Az irodában tökéletes a dokumentumok, írószerek vagy elektronikai eszközök tárolására. Elegáns kialakítása és funkcionalitása révén a nappaliban vagy a dolgozószobában is sikerrel használhatja modern bútordarabként könyvek, dekorációk vagy apróságok tárolására.

Szánjon rá időt, és adja meg magának a megérdemelt kényelmet és rendet. Az ELEGAN tárolókocsi kerekeken pontosan az, amire szüksége van egy tökéletesen szervezett otthonhoz vagy munkahelyhez.

8 001 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. október 28., hétfő

Termék részletei
00024749
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete
Maximális terhelés
20 kg
Szélesség
450 mm
Magasság
630 mm
Mélység
260 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 7018914

Márka: Emuca

Összecsukható fali polckonzol FOLDEX - pár 2db / Fekete matt

2 db összecsukható polckonzolból álló készlet a polcok falra helyezéséhez. 203 mm/303 mm/403 mm méretben kapható, két konzollal ellátott polcok maximális terhelhetősége 40, 50 vagy 60 kg. Ezek az összecsukható konzolok könnyen felszerelhetők, és lehetővé teszik az összecsukható polcok felszerelését a hely optimális kihasználása érdekében. Gombokkal...
Ár 5 334 Ft/pár
Bővebben
Emuca
Na objednávku