• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

WC kefe SLIMM EXTRA / Fehér

00023808

Fedezze fel, hogyan válhat fürdőszobája higiénikusabbá, elegánsabbá és praktikusabbá a modern fehér kivitelű SLIMM EXTRA WC-kefével.

Elsősorban higiéniai rugalmasság

Felejtse el az elavult keféket, amelyek csak a szennyeződéseket terjesztik. SLIMM EXTRA WC-kefénk innovatív szilikonfejjel rendelkezik, amely nemcsak higiénikus, hanem rugalmas is. A szilikon sörték lehetővé teszik az alapos és kíméletes tisztítást, miközben nem ragadnak meg és nem zárják be a baktériumokat. Egy gyors öblítés biztosítja, hogy a kefe mindig tiszta és készen áll a következő használatra.

Két tárolási lehetőség

Személyre szabhatja fürdőszobáját fúrás nélkül! A kefe speciális ragasztórendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a falhoz való rögzítését. Egyszerűen ragassza fel és akassza fel. Inkább a hagyományosabb módszert részesíti előnyben? Semmi gond, a kefét a padlóra is elhelyezheti.

Elegáns kialakítás és praktikus fogó

A SLIMM EXTRA nemcsak funkcionális kiegészítő, hanem esztétikus darab is, amely tökéletesen illeszkedik minden modern fürdőszobába. A fogantyúba rejtett fogókat tartalmaz, amelyeket a kefe tisztítására terveztek. Ez a részletes kialakítás biztosítja, hogy fürdőszobája mindig rendezett és stílusos legyen.

Nem csöpög - nem kell aggódni

Nincs többé nedves padló! Kefénk csepegésmentes fiókos rendszerrel van ellátva, amely megakadályozza, hogy a víz a padlóra folyjon. Ezenkívül a levehető talp egy vízfelszívó kockát tartalmaz, amely száraz és tiszta környezetet biztosít, minimálisra csökkentve a baktériumok és vírusok terjedését.

Termékleírások:

- Szín: Fehér/szürke

- Anyag: műanyag/szilikon

- A tartály méretei: 10,5 x 10,1 cm

- Kefe méretei: 42,5 x 7 cm

Csomag tartalma: A csomagban található:

1.

2. 1.

3. Konténer fiókkal

4. Fogantyú

5. Vízfelvevő kocka

6. Ketrecek

3 360 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
00023808
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fehér