• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Teleszkópos mikroszálas porszívó két tartozékkal / Szürke

00018917

Felejtse el a stresszt és a veszélyes magassági akrobatikát& takarítás közben!

Bemutatjuk a forradalmi teleszkópos mikroszálas porszívót, amely megváltoztatja a takarítás szemléletét. Ezt az innovatív eszközt úgy tervezték, hogy maximális kontrollt és kényelmet biztosítson Önnek takarítás közben, anélkül, hogy létrákon vagy bútorokon kellene egyensúlyoznia.

Teleszkópos kialakítás a maximális elérésért

A teleszkópos funkciónak köszönhetően könnyedén beállíthatja a porszívó hosszát az igényeinek megfelelően. Összehajtogatva a poroló 84 cm hosszú, de teljesen kinyújtva lenyűgöző 250 cm-t ér el! Képzelje el, milyen könnyen elérhet olyan helyeket, amelyek korábban elérhetetlenek voltak, mindezt nyújtózkodás vagy mászás nélkül.

Két hosszabbító a legjobb eredményekért

Miért korlátozná magát egy megoldásra, amikor kettő is lehet? Porszívónk két cserélhető tartozékkal rendelkezik, hogy tökéletesen tiszta otthont biztosítson:

1. Ideális szűk résekhez és sík felületekhez. A rugalmasságnak köszönhetően a hűtőszekrény alá vagy más, nehezen hozzáférhető helyekre is bejuthat.

2. Kerek rögzítés: Tökéletes a por és a pókhálók eltávolításához a szekrények mögül, a mennyezet közelében vagy a bútorokon. Rugalmassága lehetővé teszi, hogy a legrejtettebb sarkokba is eljusson.

Praktikus használat bárhol

Ez a portörlő nemcsak otthonában kiváló segítő, hanem sokoldalúsága miatt a garázsban, az irodában vagy a nyaralóban is ideális. Az idősek számára is remek választás, akiknek fontos a rend, de nehezen tudnak egyensúlyozni az ingatag székeken.

Ergonomikus fogantyú a kényelmes takarításért

A gumi, csúszásmentes fogantyú a szemétlapát színéhez illeszkedik, és biztos fogást biztosít. Az egész portörlő egy teleszkópos rozsdamentes acélrúdra épül, így rendkívül könnyű, és még hosszabb használat mellett sem fárad el a keze.

Műszaki specifikációk:

- Colour: Szürke / ezüst

- Rúd anyaga: műanyag + rozsdamentes acél

- Seprű anyaga: Mikroszálas

- Kefe alakja: hosszúkás / kerek

- A kerek kefe méretei (hosszúság/szélesség): 40x16 cm

- Hosszúkás kefe méretei (hossz/szélesség): 40x7 cm

- Kefe méretei teleszkópos nyéllel (hossz/szélesség): 84-250x60 cm

A csomag tartalma: A kefe a következőkből áll:

- Teleszkópos nyél

- Kerek rögzítés

- Hosszúkás rögzítés

Ezzel a porszívóval a takarítás egyszerűvé és hatékonnyá válik. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy élvezze az erőfeszítés nélküli tisztaságot, gond és kockázat nélkül. Vásárolja meg a teleszkópos mikroszálas porszívót még ma, és fedezze fel a takarítás új színvonalát!

3 048 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. október 24., csütörtök

Termék részletei
00018917
4251776908885
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
szürke