• Banner

  • Banner

  • Banner

Kihúzható és forgatható tükör szekrényhez LUXOR / Sötétbarna

6938613

Kihúzható tükör belső szekrényekhez, sötétbarna színű kerettel és csillapítással ellátott bővítményekkel. A tükör mérete 1130 x 440 mm. Tartalmaz továbbá tálcákat a kozmetikai kiegészítők vagy ékszerek tárolására.

A beszerelés egyszerű, gépi munka nélkül, egyszerűen a bútorba csavarozva. A folyamat megkönnyítése érdekében a rögzítéshez szükséges csavarokat mellékeljük.

A szekrény beépítéséhez legalább 450 mm mélység szükséges.

A beszerelést követően a tükör a 45 mm-es csapágyazású vezetősíneknek köszönhetően simán és hangtalanul eltávolítható a bútorból, amelyek szétkapcsoló zárral rendelkeznek, és lehetővé teszik a jobb vagy bal oldali beszerelést. Kihúzás után a tükör 180º-kal elfordul a támasztékon, így a kívánt módon tájolhatja.

Szerelési videó:

A mellékletben  megtalálja a telepítési útmutatót PDF formátumban.

127 680 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Na objednávku

Termék részletei
6938613

Adatlap

Anyag
Üveg
Felületkezelés
Sötétbarna
Szélesség
440 mm
Csillapítás
Csillapítással
Minimális bútortest-mélység
450 mm
Kilökése
Teljes kihúzás
Magasság
1130 mm
Vastagság
40 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: 6938813

Márka: Emuca

Kihúzható nyakkendőtartó LUXOR csillapítással / Sötétbarna

A LUXOR kihúzható oldalsó nyakkendőtartó ideális kiegészítő a szekrény belsejének rendezéséhez. Mivel kihúzható, lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen a nyakkendője, és mivel a zárása csillapított, a működése csendes és zökkenőmentes. Mokkás színű alumíniumból készült, és csillapított húzókarokat tartalmaz. A rögzítés univerzális mind a bal, mind a...
Ár 31 200 Ft
Bővebben
Emuca
Na objednávku

Cikkszám: 6938713

Márka: Emuca

Kihúzható vállfatartó csillapítással LUXOR / sötétbarna

A LUXOR kihúzható oldalsó vállfatartó ideális kiegészítő a szekrény belsejének rendezéséhez. Mivel kihúzható, lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyenek az akasztók, és mivel zárása csillapított, a működés csendes és zökkenőmentes. Mokkás színű alumíniumból készült, és csillapított húzókat tartalmaz. A rögzítés univerzális mind a bal, mind a jobb...
Ár 31 200 Ft
Bővebben
Emuca
Na objednávku