• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Akasztós polc zuhanykabinba LOND / Fekete matt

00016723

LOND zuhanykabinra akasztós polc - Tökéletes megoldás a fürdőszobába

A fürdőszoba legpraktikusabb kiegészítője

Elege van már a rendetlenségből a fürdőszobájában? Keresi a módját, hogy minden fürdőszobai tartozékát egy helyen tartsa, fúrás és ragasztás nélkül? Bemutatjuk a LOND függő zuhanypolcot - egy olyan megoldást, amely a praktikumot, a kiváló minőséget és a modern dizájnt egyetlen stílusos termékben egyesíti.

Miért válassza a LOND függő zuhanypolcot?

1. Első a kapacitás és a praktikum

A LOND függőpolc rengeteg helyet kínál az összes fürdőszobai kozmetikumnak. A két nagy és egy kis polcnak köszönhetően nem csak a kisebb kiegészítőknek, hanem a nagyobb tárgyaknak, például samponoknak, kondicionálóknak, borotvahaboknak és egyebeknek is lesz hely. Fürdőszobája végre rendezett és áttekinthető lesz.

2. Kiváló minőségű anyag

A polc kiváló minőségű alumíniumból készült, amely rozsda- és korrózióálló. Ez az anyag hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít. Többé nem kell aggódnia a rövid használat után bekövetkező kopás vagy sérülés miatt.

3. Könnyű telepítés fúrás nélkül

Felejtse el a bonyolult telepítést! Egyszerűen akassza fel polcunkat a zuhanykabin szélére. Nincs fúrás, nincs ragasztás, nincs gond. Ráadásul a tapadókorongokkal történő stabilizálás garantálja a szilárd illeszkedést és a biztonságot.

4. Modern és elegáns dizájn

A LOND polc modern luxus dizájnnal büszkélkedhet elegáns ezüst színben, amely tökéletesen illeszkedik bármely fürdőszobába - akár a klasszikus, akár a kortárs stílust kedveli. Fürdőszobája üdítően új külsőt kap.

Termék paraméterek:

- Anyag:Alumínium

- Szín: Fekete matt

- Típus:Függő

- Stabilizálás tapadókoronggal: Igen

- Polcok száma: 3

- Méretek: 63/14/28,5 cm

- Súly: 0,65 kg

- A polcok mélysége: 5,5 cm, 5,5 cm, 3 cm

7 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
00016723
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Alumínium
Felületkezelés
Fekete matt
Hosszúság
630 mm
Szélesség
285 mm
Magasság
145 mm
Mélység
140 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: PX301B01V1

Márka: Paradox

Szennyeskosár METALO TRIO / Fekete + barna fa

Bemutatjuk a METALO TRIO szennyeskosarat - Stílus, funkció és szervezettség egyben! Hatékony módot keres arra, hogy rendben tartsa otthonát, miközben lépést tart az aktuális trendekkel és folyamatosan korszerűsíti otthonát? A METALO TRIO szennyeskosárral elhozzuk Önnek a tökéletes megoldást, amely megfelel mindezen követelményeknek. Ez a háromszoros kosár...
Ár 25 996 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní