• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

IRON WALL 180°-os dönthető és forgatható vasalódeszka

8089412

Fedezze fel a tökéletes vasalást az IRON WALL 180°-val - az Ön új, nélkülözhetetlen háztartási segítőjével!

Szabaduljon meg a hagyományos vasalódeszkák gondjától, amelyek túl sok helyet foglalnak vagy nehezen hordozhatók. Bemutatjuk a rendkívül praktikus és elegáns vasalódeszkát, amelyet könnyedén a falra vagy a bútorra szerelhet - az IRON WALL 180°. Ezt az egyedülálló vasalódeszkát úgy tervezték, hogy helyet takarítson meg és maximális rugalmasságot biztosítson vasalás közben.

1. Maximális rugalmasság. Bármilyen szögből is kell vasalnia, az IRON WALL 180° lehetővé teszi ezt.

2. Helytakarékosság. Egyszerűen fordítsa ki, amikor szüksége van rá, és hajtsa össze, amikor végzett. Ideális kisebb lakásokba vagy otthonokba, ahol minden centi értékes.

3. Egyszerű telepítés. Csak csavarja a falra vagy a bútorra, és máris használatra kész. A csavarokat, tipliket és az útmutatót mellékeljük.

4. Tartós anyag: A vasalódeszka acél és fa kombinációjából készült, ami biztosítja a tartósságát és stabilitását. A modern fehér design bármilyen enteriőrhöz illik, és eleganciát kölcsönöz otthonának.

5. A 810 mm x 300 mm-es vasalófelület méretével bőséges helyet kínál minden vasalási igényének. Ezenkívül a deszka rögzítő rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja, hogy a kívánt szögben rögzüljön, így kényelmesen és hatékonyan vasalhat.

6. Könnyű karbantartás: A deszka levehető borításának köszönhetően könnyen tisztítható és karbantartható, így a vasalódeszka évekig tökéletes állapotban marad.

Miért várjon? Javítsa vasalási élményét, és tegye otthonába még ma az IRON WALL 180° vasalódeszkát! Egyetlen kattintással ez az innovatív vasalódeszka lehet az Ön új legjobb barátja otthonában. Hagyja, hogy az IRON WALL 180° megváltoztassa a vasaláshoz való hozzáállását, és élvezze nap mint nap a kényelmét és hatékonyságát.

78 000 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
8089412
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fehér
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: 8080120

Márka: Emuca

Cserehuzat az IRON kihúzható és forgatható vasalódeszkához

Cserehuzat vasalódeszkához. A huzat 950 mm x 300 mm-es, lépcsőzetes vasalófelülettel rendelkezik, könnyen felszerelhető, mivel az alján található egyszerű gumiknak köszönhetően illeszkedik a vasalódeszkához. A huzat anyaga 100% pamutból készült, jó minőségű, és megtartja a hőmérsékletet a jó vasalás érdekében.
Ár 11 960 Ft
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní