• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

RONA / Fényes króm / Fényes króm

3683080518046

Bemutatjuk a forradalmi 5 az 1-ben akasztós nadrágtartót, amelyet azok számára hoztak létre, akiknek fontos a rend és ki akarják használni ruhásszekrényük minden centiméterét. Ez az akasztó az Ön új legjobb barátja a túlzsúfolt szekrények és a rendetlenség elleni küzdelemben.

Miért válassza a RONA akasztós nadrágtartót?

1. Úgy tervezték, hogy egyszerre akár 5 nadrágot is megtartson anélkül, hogy felesleges helyet foglalna. Ezzel az innovatív eszközzel könnyedén felakaszthatja és rendszerezheti nadrágjait, akár rendezetten, akár gyorsan hozzáférhetően szeretné őket.

2. Az egyedülálló kialakítás lehetővé teszi, hogy az akasztót két pozícióban - vízszintesen vagy függőlegesen - akaszthassa fel. Testre szabhatja az elrendezést a szekrénye méretének és elrendezésének megfelelően.

3. Felejtsd el a fogasokkal való küszködést, amikor ki akarod húzni a kedvenc nadrágodat. Az akasztóval csak óvatosan húzza meg a mozgó rudat, és nadrágja azonnal viselhetővé válik.

4. Prémium minőségű anyagok.

Ne hagyja, hogy a helyhiány korlátozza Önt. Szabadítsd fel a szekrényedet, és adj hozzá egy adag stílust és hatékonyságot a RONA akasztós nadrágtartóval. Rendelje meg a sajátját még ma, és tapasztalja meg a különbséget!

7 578 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
3683080518046
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fényes króm