• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Szilikon tölcsér ASTRA / Szürke

00020758

Bemutatjuk az ASTRA szilikon tölcsért / szürke - a tökéletes megoldás minden folyadékátadási igényére. Ezt a sokoldalú tölcsért úgy terveztük, hogy megkönnyítse az életét, és nélkülözhetetlen segítője legyen otthonában, konyhájában, fürdőszobájában vagy garázsában. Ha egy praktikus, tartós és kompakt terméket keres, amely segít elkerülni a felesleges rendetlenséget és hulladékot, akkor a legjobb helyen jár.

Sokoldalúan használható

Az ASTRA szilikon tölcsér igazán sokoldalúan használható. Akár olajat kell öntenie az autójába, akár házi limonádét kell töltenie egy üvegbe, vagy egyszerűen csak folyékony összetevőket kell kiöntenie sütés közben, ez a tölcsér soha nem fog csalódást okozni. Tökéletes a mindennapi használatra, valamint különleges alkalmakra és helyzetekre. Soha többé nem kell aggódnia a kiömlött folyadékok miatt.

Gyors és egyszerű összecsukható rendszer + akasztási lehetőség

Ennek a tölcsérnek az egyik legnagyobb előnye az ötletes összecsukható rendszere. Egy egyszerű mozdulattal össze- és széthajtható, így a használata a család minden tagja számára gyerekjáték lesz. Ráadásul praktikus akasztószemmel is rendelkezik, így bárhol tárolhatja, és rengeteg helyet takaríthat meg a konyhában vagy a garázsban.

Tartós és megbízható

A minőség kulcsfontosságú, és ez alól az ASTRA tölcsér sem kivétel. Kiváló minőségű szilikonból készült, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek, a mechanikai sérüléseknek és a repedéseknek. Könnyű, rugalmas, és ami a legjobb, nem szívja magába a szagokat. Mosogatógépben mosható, ami azt jelenti, hogy a karbantartás gyors és egyszerű.

Kompakt kialakítás a maximális kényelem érdekében

Ha aggódik, hogy nincs elég hely a többi konyhai eszköz tárolására, az ASTRA tölcsér a tökéletes megoldás az Ön számára. Összehajtogatva teljesen lapos formájú, ami azt jelenti, hogy minimális helyet foglal. Tökéletesen elfér az autó kesztyűtartójában vagy a konyhai fiókban. Csak szerezz be egyet, és győződj meg a saját szemeddel a praktikusságáról.

610 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés legkèsőbb 10:00 hétfő és a rendelés kiszállításra kerül 2024. október 23., szerda

Termék részletei
00020758
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Szilikon
Felületkezelés
szürke
Magasság
70 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 9284405

Márka: Emuca

Biztosító ajtózár - 10 db / nikkel

A reteszelőzár két darabból áll, amelyek közül az egyiket a szekrény ajtópaneléhez, a másikat pedig a szekrénytest paneléhez csavarozzák. Ez egy klasszikus zár, amely az ajtóhoz rögzített, nyíl alakú, a szekrény belsejében lévő részbe süllyesztett rész, amely két görgőből áll, amelyek rögzítik az ajtó részét. Ezeket a darabokat a lemezekhez csavarozott...
Ár 2 112 Ft/10 ks
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 8329321

Márka: Emuca

Evőeszköztartó OPTIMA / Szürke

Evőeszköztartó a konyhába. Az evőeszköztartót az Ön pontos méreteire vágjuk. Kiválaszthatja a fiók belső szélességét , ahol Ön dönti el, hogy az egyes evőeszközök hogyan vághatók be. A megadott mérettartományon belül lehetőség van arra, hogy az evőeszköztartót az Ön fiókjához vágja. Az evőeszköztartó mélységének köszönhetően a megadott mérettartományon...
Ár 2 591 Ft
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 07107

Márka: Household

Univerzális 4in1 üvegnyitó

Képzeljen el egy olyan világot, ahol a befőttesüvegek, üvegek és kupakok kinyitása nem küzdelem, hanem gyerekjáték. A 4in1 univerzális üvegnyitó az Ön titkos konyhai csodája, amellyel időt, energiát és idegeket takaríthat meg. Ez a praktikus eszköz minden háztartásban nélkülözhetetlen, és sokoldalúsága teszi igazán egyedivé. Nézzük meg közelebbről, miért...
Ár 720 Ft
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní