• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

SET 500db karácsonyi matricák MARRY CHRISTMAS

00022328

🎄 Díszítsd fel a karácsonyt az 500 karácsonyi matricából álló exkluzív készletünkkel! 🎄

Lépj be a karácsony világába az 500 ünnepi ajándékmatricából álló széleskörű kollekciónkkal, amely garantáltan feldobja és egyedivé varázsolja bármely ajándékot. Készletünket úgy terveztük, hogy ne csak díszítsen, hanem már első látásra örömet és karácsonyi hangulatot árasszon.

Hihetetlen tulajdonságok, amelyek meggyőznek téged:

- Nagyon nagy készlet: akár elfoglalt szülő, akár kreatív rajongó vagy profi díszítő, az 500 matricából álló készletünk tökéletes partner. Praktikus papírtekercsbe csomagolva, amely megkönnyíti a munkát és a rendszerezést. Ha végzett a ragasztással, egyszerűen vágja le a használt papírt, és lépjen tovább.

- Sokoldalú felhasználás: Ne ismerje kreativitásának határait! Matricáink nemcsak karácsonyi és mikulás-ajándékokhoz, hanem ruhák, meghívók, borítékok vagy adventi naptárak díszítésére is ideálisak. A hétköznapi tárgyakat varázsolja rendkívüli darabokká, amelyek saját történetet mesélnek.

- 8 karácsonyi dizájn. Ezeket a mintákat gondosan úgy terveztük, hogy mosolyt csaljanak mindenki arcára, aki meglátja őket.

- Egyszerű használat: nincs többé nyűgösködés a ragasztóval vagy ragasztószalaggal. Matricáink öntapadósak - egyszerűen húzd le a papírszalagot, és a matrica máris használható. Tökéletes a borítékok gyors és hatékony felragasztásához vagy az adventi naptár díszítéséhez.

Specifikációk:

- Színek: Szín: 1: Világos piros, hogy ajándékai igazi karácsonyi csillogást kapjanak.

- 500 darab tekercsenként.

- Tekercs mérete: 4,2 x 7,2 cm.

- Egy matrica átmérője: 3,8 cm.

- Csomag súlya: 115 g

1 196 Ft /500 ks
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
00022328
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Színes