• Banner

  • Banner

  • Banner

Speciális pánt VICI bemaráshoz

D588429

Könnyű ajtókhoz vagy legfeljebb 8 kg súlyú csuklós ajtókhoz a perembe marandó csukló. Nyitási szög 180° és 19 mm-es anyagvastagsághoz. Az ár darabonként értendő.

4 400 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 26., csütörtök

Termék részletei
D588429
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Nikkel
Maximális terhelés
8 kg
Csillapítás
Csillapítás nélkül
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 108284

Márka: Hettich

Felnyíló rugós kivetőpánt / 2 darabos készlet

Szerelvény pántos szekrényajtók emeléséhez, páraelszívók, ágyneműtartók, cipőtartók, tárolórekeszek felé. Anyag: acél, nikkelezett kivitel - rugó biztosítja az ajtó könnyű nyitását - az ajtó biztonságosan tart nyitott helyzetben. Nyitási szög 75° Könnyű és egyszerű összeszerelés . Fúrás 32 mm-es raszterben Az ár páronként értendő.
Ár 9 120 Ft
Bővebben
Hettich
Dodanie do 3-4 dní

Márka: Geniux

Egy nyomógombos vezeték nélküli kapcsoló FENIX / Fehér matt

Exkluzív egygombos kapcsoló kábel vagy akkumulátor nélkül. Nincs szükség többé kábelek elvágására és áramhoz való csatlakoztatásra. Csak vásárolja meg a kapcsolót és a vevőt . Nyomja meg a kapcsolót, hogy elegendő energiát generáljon a rádiójel átviteléhez a vevőhöz , amely viszont ki- vagy bekapcsolja a lámpát vagy más készüléket, amelyhez csatlakozik. A...
Ár 13 240 Ft
Bővebben
Geniux
Dodanie do 3-4 dní

Márka: Geniux

Vevőkészülék X2 izzólámpákhoz és LED szalagokhoz / 600W

A GENIUX kapcsolók szerves részét képezi a világítást vezérlő vevőegység. Ez a vevőegység lehetővé teszi a világítás vagy más készülékek csatlakoztatását legfeljebb 5A maximális áramerősséggel, LED technológia esetén akár 600W-ig. Nem rendelkezik fényerőszabályozó funkcióval A beépített csatlakozóblokk leegyszerűsíti a telepítést és csökkenti a szerelési...
Ár 14 958 Ft
Bővebben
Geniux
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: D015572

Márka: Hettich

Pánt szerelvény MULTICLIP / Fekete

Panelfalak, válaszfalak, oszlopbélések, mennyezetek, paravánok és mindenféle burkolat szerelvényei. Egyetlen műanyag rész - nincs alkatrészcsere. négyzetes keresztmetszet - bármelyik oldalról felszerelhető. A furatok távolsága miatt a 32-es rendszerben feldolgozható.
Ár 110 Ft
Bővebben
Hettich
Dodanie do 3-4 dní