• Banner

  • Banner

  • Banner

Utazási ékszerrendező SOLA / Fehér

PX146BEV2

SOLA utazási ékszerrendező - az Ön nélkülözhetetlen társa minden utazáson

Bemutatjuk a SOLA Travel Jewellery Organiser-t, a tökéletes megoldást mindazok számára, akiknek utazás közben is biztonságosan és rendezetten kell tartaniuk ékszereiket. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy beszerezze ezt a stílusos és praktikus kiegészítőt, amely átalakítja az utazás élményét!

Ez a szervező környezetbarát MDF anyagból készült, amely nemcsak tartósságot, hanem környezetbarát jelleget is garantál. A műbőr felületi réteg kellemes tapintású, és luxus megjelenést kölcsönöz a szervezőnek. Belsejében speciális rekeszeket találsz a gyűrűk, nyakláncok és karkötők számára, így mindig tökéletesen rendezettek és védettek lesznek a karcolásoktól vagy a gubancolódástól.

A kiváló minőségű cipzár gondoskodik arról, hogy minden értéktárgyad biztonságban maradjon, a beépített tükör pedig tökéletes a gyors sminkjavításhoz vagy a megjelenésed ellenőrzéséhez útközben.

Hagyja, hogy a SOLA Travel Jewelry Organizer az Ön partnere legyen az eleganciában és a szervezettségben - bárhol is történjenek kalandjai!

5 160 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
PX146BEV2
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fehér
Szélesség
115 mm
Magasság
55 mm
Mélység
110 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: CB19

Márka: Paradox

Függő polc fürdőszobába ZINA / Fehér

Bemutatjuk a fürdőszoba szervezésének forradalmát - a ZINA / Fehér akasztós polc! Ez az elegáns és praktikus kiegészítő olyan hellyé varázsolja fürdőszobáját, ahol rend és stílus uralkodik. Nincs többé káosz és szétszórt kozmetikai termékek! Minden holmijának meglesz a helye, Ön pedig élvezheti a kényelmet és a pihenést hangulatos fürdőszobájában. Miért...
Ár 2 680 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: IPS135A00/1500

Márka: Interex

Ajtópánt 135° SLIDE-ON alátéttel

Speciális konyhai ajtópánt, elsősorban olyan sarokszekrényekhez, ahol két ajtó egyszerre nyílik. Szerelés alátéttel, csavar segítségével. A termékhez tartozik egy elem a zsanér szekrényhez való rögzítéséhez, és lehetőség van önmetsző csavarokkal ellátott alátét vagy előre szerelt eurocsavarokkal ellátott alátét választására.
Ár 398 Ft
Bővebben
Interex
Dodanie do 3-4 dní