• Banner

  • Banner

  • Banner

8 darabos tárolódoboz készlet szekrénybe ALAMO / Szürke

PXS08GY

Nézz új szemmel a ruhatáradra az ALAMO 8 darabos ruhatároló dobozkészlettel!

Még nem volt ideje, hogy megadja magának azt a gardróbszekrény rendet, amire mindig is vágyott? A 8 darab ALAMO tárolódobozból álló készletünkkel ez az álom valósággá válik. Hagyja magát elvarázsolni a praktikumtól és az esztétikától, amit ezek a dobozok egyenesen az Ön otthonába hoznak.

Dobozainkat úgy terveztük, hogy harmonikusan illeszkedjenek a szekrényébe. A csomagban 2 összecsukható doboz található 5 melltartó rekesszel, hogy kényes darabjait biztonságban és tökéletes állapotban tartsa. Két további 6 rekeszes doboz tökéletes megoldást kínál a sálak vagy fehérneműk tárolására, míg 2 további 8 rekeszes doboz tökéletes a nyakkendők rendszerezésére. Az apróbb tárgyak, például zoknik, ékszerek vagy egyéb kiegészítők számára a 2 db 24 rekeszes doboz tökéletes.

Minden doboz kiváló minőségű nem szőtt anyagból készült, amely garantálja a hosszú élettartamot és a kopásállóságot. Ráadásul a stabil varrások és a levehető oldallapok biztosítják a könnyű összeszerelhetőséget és rugalmasságot, így könnyedén összecsukhatja és tárolhatja őket, amikor nincs rájuk szükség.

Miért válassza az ALAMO 8 darabos szekrénytároló dobozkészletet?

1. Mondjon búcsút a fiókok és a gardróbszekrény zűrzavarának. Minden ruhadarabnak vagy kiegészítőnek meglesz a maga helye.

2. Kiváló minőségű anyag: A nem szőtt anyag és a minőségi varratok biztosítják a tartósságot és a hosszú távú használhatóságot.

3. Rugalmasság és egyszerűség: A kivehető lapoknak és cipzáraknak köszönhetően a dobozok könnyen összeszerelhetők, szétszerelhetők és tárolhatók.

4. Ideális méretezés: A készlet különböző méretű dobozokat tartalmaz a különböző típusú ruhák és kiegészítők számára, lehetővé téve a személyre szabott elrendezést.

5. Elegáns kialakítás: a dobozok szürke színe és letisztult dizájnja gyönyörűen kiegészíti a szekrény belsejét, és növeli hálószobája vagy előszobája esztétikai értékét.

Az ALAMO tárolódobozok készletébe való befektetés a minőségbe, a rendbe és a jólétbe való befektetés otthonában. Hagyja a káoszt az ajtónál, és kényeztesse magát a megérdemelt stílusos és rendezett térrel!

6 760 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
PXS08GY
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Szövet
Felületkezelés
szürke
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 00019362

Márka: Household

WC kefe SLIMM / Fehér

Szépség és tisztaság a fürdőszobában Lépjen be a tökéletes tisztaság és elegancia világába a fehér SLIMM WC-kefével. Ez a kefe nem csak egy közönséges eszköz, hanem egy elegáns kiegészítő, amely olyan hellyé varázsolja fürdőszobáját, ahol a szépség és a higiénia kéz a kézben jár. MIÉRT VÁLASSZA A SLIM WC-KEFÉT? 1. Kompakt kialakítás minden fürdőszobába...
Ár 2 396 Ft
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 832654

Márka: UnionPlast

Kihúzható hulladékgyűjtő csillapítással U40 20 + 20L / Szürke

Kihúzható tároló a szekrényhez minimum 400 mm. A kihúzók csillapítottak, és a kosár csukott állapotban hangtalanul jár. Tartalmaz 2 darab, egyenként 20 literes tárolót. A kihúzható kosarak teljes kihúzással rendelkeznek, azaz a kosár teljesen kicsúszik a szekrényből. A kosár az ajtó kinyitásakor kinyílik.
Ár 29 776 Ft
Bővebben
UnionPlast
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 203168

Márka: Agoform

Evőeszköztartó CRISTALL csúszásmentes felület / Fehér

Evőeszközös fiókszervező csúszásmentes felülettel. 7 méretben kapható, és otthon is vágható vágókéssel. Válassza ki a méretet a fiók belső szélességének lemérésével, és ennek megfelelően válassza ki az evőeszköztartó kívánt méretét. Ezután egyszerűen vágja le, hogy pontosan illeszkedjen a fiókba. Az evőeszköztartó magassága 55 mm.
Ár 4 760 Ft
Bővebben
Agoform
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PXC161W01

Márka: Paradox

Dizájnos ékszerdoboz SWAN XXL / Fehér

A kedvenc ékszered az oka a jó hangulatodnak? Ültesd ezt az ékszerdobozt a hiúságodra, benne az összes csillogó,villogó daraboddal, díszítsd fel az öltözékedet, és lépj napsugárként az új napba! Gubancok, csomók, elveszett darabok - ezek miatt soha többé nem kell aggódnod. A SWAN XXL dizájner ékszerdoboz 3 felső réteget kínál különböző méretű rekeszekkel,...
Ár 13 960 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní