• Banner

  • Banner

  • Banner

Evőeszköztartó ORGA TRAY / Antracit

D665671

Műanyag evőeszköztartó az evőeszközök fiókban történő rendszerezéséhez. Az egyes elválasztók pontos felosztását lásd a rajzban található képeken. Azokban a részekben, ahol csillag van, lehetőség van kés- vagy fűszertartó behelyezésére.

Az evőeszköztartó magassága 50 mm



Lehetőség van arra is, hogy az evőeszköztartó felosztásához válaszfalakat vásároljon. Nagyon nagy lehetőség van a méretekben,szélességben, valamint mélységben, hogy a pontos méreteket a fiókhoz igazítsa.

Mélység
A fiók belső szélessége
5 280 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Na objednávku

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. október 3., csütörtök

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
D665671

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Antracit
Megjegyzés:
Az evőeszköztartó a fiók tényleges méretének megfelelően van vágva.
Ez még talán érdekelhet
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 398619

Márka: Agoform

Evőeszköztartó MILENIUM / Antracit

Fényűző és elegáns evőeszköztartó Lehetőség van az osztóelemek mennyiségének és helyének megváltoztatására Az evőeszköztartók méretre készen állnak az ATARO BOX, INTIVO BOX, TANDEMBOX számára, további méretigazítás nélkül. A Legrabox rendszerhez szükséges az élprofil megvásárlása. Evőeszköz-szervező a konyhába. Az evőeszköztartót az Ön pontos méreteire...
Ár 7 536 Ft
Bővebben
Agoform
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 13228

Márka: Siro

Univerzális seprű- vagy felmosótartó / Fehér

Takarítóeszköz-állvány, amellyel praktikusan és helytakarékosan rendezheti konyháját vagy éléskamráját. A nyílás görgős golyókkal rendelkezik, amelyek a seprű- vagy felmosónyél vastagságához igazodnak, és szilárdan tartják azokat. Elengedésük nagyon egyszerű, csak enyhén emelje meg a seprűnyelet. Nagyon könnyen felszerelhető a csomagban található...
Ár 1 996 Ft
Bővebben
Siro
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 203168

Márka: Agoform

Evőeszköztartó CRISTALL csúszásmentes felület / Fehér

Evőeszközös fiókszervező csúszásmentes felülettel. 7 méretben kapható, és otthon is vágható vágókéssel. Válassza ki a méretet a fiók belső szélességének lemérésével, és ennek megfelelően válassza ki az evőeszköztartó kívánt méretét. Ezután egyszerűen vágja le, hogy pontosan illeszkedjen a fiókba. Az evőeszköztartó magassága 55 mm.
Ár 4 760 Ft
Bővebben
Agoform
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: BLUM ZSZ.02M0

Márka: Blum

Késtartó ORGA LINE / Sötétszürke

Minőségi késtartó rozsdamentes acélból , amely a fiók aljára csavarozható vagy az ORGA LINE rendszerbe illeszthető. Mosogatógépben mosható 80°-on Ideális 4 nagy és 5 kis kés számára.
Ár 13 632 Ft
Bővebben
Blum
Dodanie do 3-4 dní