• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Hordozható pénztároló zárral / Fekete

00000822

Első a biztonság - Biztonsági garancia

Bemutatjuk a tökéletes megoldást értékei biztonságos megőrzésére - egy hordozható, zárral ellátott pénztárolót. Ezt a karcsú fekete pénztárolót a maximális biztonság és kényelem jegyében tervezték, így mindig kézben tarthatja legértékesebb holmiját, akár otthon, akár az irodában, akár útközben.

Golyóálló védelem

A vastag falak és a masszív ajtók hatékony védelmet nyújtanak a lopás ellen. A tulajdonai biztonságban lesznek a nem kívánt kezektől. Ez a széf ideális megoldás olyan értékes tárgyak és dokumentumok tárolására, amelyek maximális védelmet igényelnek. Képzelje el a nyugalmat, amikor tudja, hogy értéktárgyai biztonságban vannak. Ráadásul tökéletesen alkalmas szállodai szobákba, ahol a vendégek értékelni fogják, hogy biztonságosan tárolhatják pénzüket, úti okmányaikat és egyéb fontos tárgyaikat.

Rejtett tároló - az Ön titkos segítője

A kivehető érmés rekesz alatt egy további hely található, ahol elrejtheti a nagyobb és fontosabb tárgyakat. Ez a rejtett tároló ideális arra az esetre, ha egy tolvaj úgy dönt, hogy átkutatja a holmiját. Ezzel a fejlett funkcióval mindig lesz egy ász a tarsolyában.

Hordozható és praktikus

A doboz könnyű, és egy praktikus és kényelmes fogantyúval rendelkezik, amely a doboz tetején lévő bevágásban van elrejtve.Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen egymásra rakja az egyik pénztárgépet a másikra anélkül, hogy aggódnia kellene a szerkezet összeomlása miatt. Akár egyik helyről a másikra kell mozgatnia a pénztárgépet, akár egyszerűen csak tárolnia kell, a hordozhatósága felbecsülhetetlen.

Tartós szerkezet - Kompromisszumok nélkül

A kiváló minőségű fémből készült pénztárolót szinte lehetetlen erőszakkal kinyitni. Még ha valaki feltételezi is, hogy értéktárgyak vannak benne, a pénztárgép masszív felépítése gondoskodik arról, hogy ne tudjon hozzájuk férni.

Műszaki adatok:

- Szín: Fekete

- Anyag: Fém

- Külső méretek (szélesség/hosszúság/magasság): 20/16/9 cm

3 840 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 19., csütörtök

Termék részletei
00000822
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete
Hosszúság
200 mm
Szélesség
160 mm
Magasság
90 mm