• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Dizájnos karóratartó dobozSWATCH / Fekete

PXWB010BK

Fedezze fel a luxust, amit megengedhet magának!

Minden fillér megéri: ezzel a dizájner óradobozzal nemcsak nagyszerű ár-érték arányt kap, hanem kiváló kézműves munkát is, amelyet imádni fog. Ez a doboz a funkcionalitás és az elegancia tökéletes kombinációja, amely egy csipetnyi kifinomultságot visz otthonába.

Kiemeli az óra eleganciáját: Számos elem, például a sötétszürke varrás,a fekete PU tok és a fényes fémzáródás kombinációja teszi ezt a dobozt valódi esztétikai élménnyé.

Minden órája egy helyen: a reggeli készülődés még sosem volt ilyen egyszerű! Az átlátszó üvegfedélnek köszönhetően egy pillantással láthatja teljes gyűjteményét, és gyorsan kiválaszthatja azt az órát, amely tökéletesen kiegészíti öltözékét. Nincs több keresgélés.

Védelem kincseinek: kedvenc órái csak a legjobbat érdemlik. A puha párnáknak és a bársony belső bélésnek köszönhetően 10 különálló rekeszben biztonságosan tárolhatók, védve a portól, karcolásoktól és ütődésektől. Órája mindig úgy fog kinézni, mintha új lenne!

Még mindig habozik?Csapatunk mindig az Ön rendelkezésére áll. Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Nem döntsön sokáig - szerezze be új dizájner óradobozát még ma, és tapasztalja meg a megérdemelt luxust!

Hagyja, hogy órája a legjobb fényben ragyogjon a SWATCH / Fekete dizájner óradobozzal. Az új kedvenc kiegészítője a keze ügyében van!

5 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Termék részletei
PXWB010BK
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
PU bőr
Felületkezelés
Fekete
Szélesség
260 mm
Magasság
78 mm
Mélység
205 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: PXC165W01

Márka: Paradox

Dizájnos ékszerdoboz SWAN / Fehér

Fedezze fel a szépséget és a funkcionalitást egyben a SWAN Dizájnos ékszerdobozzal Tökéletes menedéket keres értékes ékszerei számára, amely egyben a belső tér stílusos kiegészítője is? A SWAN Dizájnos ékszerdoboz a megfelelő választás mindenkinek, aki értékeli az eleganciát és a praktikumot. Időtlen fehér kivitelezésével és kifinomult dizájnjával...
Ár 6 396 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní