• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Biztonsági dugókészlet kulccsal 15db / Fehér

00019223

Védje gyermekeit - Első a biztonság

Képzeljen el egy olyan világot, ahol szabadon engedheti kisgyermekeit a házban kószálni anélkül,hogy aggódnia kellene a veszélyes konnektorok miatt. A 15db biztonsági kulcsos dugaszoló készletünkkel nem kell többé álmodoznia - valósággá teheti.

Miért érdemes megvásárolnia ezt a terméket?

1. Biztonsági dugóinkat úgy terveztük, hogy megakadályozzák, hogy a gyerekek ujjaikat vagy vékony tárgyakat dugjanak a konnektorokba. Ez a minimalista megoldás nemcsak az áramütés ellen véd, hanem a nem kívánt tárgyak áramba dugásának veszélye ellen is, ami áramkimaradást okozhat.

2. A dugók könnyen behelyezhetők a csomagban található speciális kulcs segítségével. A beszerelés olyan egyszerű, hogy másodpercek alatt elvégezhető - csak helyezze be a védőt a konnektorba. A mellékelt kulcs nélkül a védőtok nem távolítható el, így maximális biztonságot nyújt.

3. Univerzális kompatibilitás.Védelmünk különböző típusú aljzatokhoz igazodik – csapszeggel (földeléssel) és csapszeg nélkül.

4. Diszkrét és feltűnésmentes kialakítás. A sima felület, amely nem tartalmaz felesleges karaktereket vagy képeket, nem vonzza a gyerekeket, és így nem növeli a kíváncsiságukat.

Termék leírás:

- Színe: Fehér

- Anyag: Műanyag

- Méretek: 3,7 x 2,3 cm

- Súly: 60 g

- Csomag súlya: 65 g

Kompromisszumok nélküli biztonság

Biztonsági takarószettünkkel Ön befektet otthona nyugalmába és biztonságába. Ez a termék felbecsülhetetlen értékű eszköz minden olyan szülő számára, aki biztonságos környezetet szeretne teremteni gyermekei számára.

1 596 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Termék részletei
00019223
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fehér
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: O10N

Márka: Interex

Fiókzár törőkulccsal / nikkel

Egyszerű bútorzár letörhető kulcsokkal , hogy a kulcsok használat közben ne akadjanak el, és törött helyzetben is a zárban tarthatók.
Ár 672 Ft
Bővebben
Interex
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 992970

Márka: Paradox

Falra akasztható dobozkészlet - 60db szerszámok és fali kiegészítők számára

Falra akasztható dobozkészlet - 60db szerszámok és fali kiegészítők számára Indíts forradalmat műhelyed, raktárad vagy hobbiszobád szervezésében! Képzelje el, hogy műhelyében, raktárában vagy hobbiszobájában mindig kéznél és tökéletes rendben van minden szerszáma és tartozéka. Praktikus falra akasztható akasztós dobozkészletünkkel ez az álom most...
Ár 14 368 Ft Normál ár 17 960 Ft
Bővebben
Paradox
Nincs-készleten