• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Bútor sarokvédő 4 darabos / Átlátszó

00002684

A biztonság az első!

Vannak kisgyermekei, akik folyamatosan szeretnék felfedezni a körülöttük lévő világot, és nem tudják, mit jelent az óvatosság? Vagy csak szeretné biztonságosabbá és kényelmesebbé tenni otthonát mindenki számára? A 4 db-os bútorvédő sarok készletünk pont az, amire szüksége van!

Miért válassza a védősarok készletünket?

1. Maximális biztonság:

A bútorok éles szélei veszélyesek lehetnek, különösen a kisgyermekek számára. Védősarkainkat úgy terveztük, hogy hatékonyan védjenek a fej- és testsérülések ellen. Többé nem kell aggódnia a kicsik biztonsága miatt!

2. Rugalmas és vízálló szilikon:

Kiváló minőségű, rugalmas és vízálló szilikonból készültek, védősarkaink rendkívül tartósak és biztonságosak. Szagtalanok és mérgező anyagoktól mentesek, így tökéletesen illeszkednek bármilyen otthoni belső térbe.

3. Univerzális használat:

Védősarkainkat úgy terveztük, hogy illeszkedjenek a piacon kapható legtöbb bútortípushoz. Akár modern, rusztikus vagy hagyományos bútorai vannak, ezek a védősarkak tökéletesen illeszkednek és biztosítják otthonát.

4. Egyszerű telepítés:

Az öntapadós sarkok erős, kétoldalas ragasztószalaggal rendelkeznek. A telepítés gyors és egyszerű - csak távolítsa el a védőfóliát, és ragassza szilárdan a kívánt helyre. Nincs szükség különleges szerszámokra vagy készségekre!

5. Diszkrét kialakítás:

Az átlátszó festék biztosítja, hogy a védősarkaink szinte láthatatlanok legyenek, és ne rontsák a bútorok megjelenését. Őrizze meg otthona esztétikumát, miközben növeli annak biztonságát.

Termékleírás:

- Színe: Átlátszó

- Anyag: Szilikon

- Külső méretek (átmérő): 3,5 cm

- Belső méretek (szélesség/hosszúság/magasság): 2,5x2,5x2 cm

- Súly darabonként: 10 g

596 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
00002684
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Szilikon
Felületkezelés
Átlátszó
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 0089

Márka: LAGUNA

Öntapadós ajtóközi kefecsík / Szürke

Az ár egy normál méterárra vonatkozikAz kefecsík hátoldalán öntapadós szalaggal van ellátva a könnyű felhelyezés érdekében, és a fogantyúkra kerül felragasztásra, ahol a kefe fel van ragasztva.Az kefe két tolóajtó közé van tervezve, és az ajtókilincs hátoldalára kerül felhelyezésre.
Ár 293 Ft/meter
Bővebben
LAGUNA
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: VZORK-LAMELIO

Márka: Lamelio

Dekorációs panelek mintái LAMELIO

Nem tud a kép szerint dekoratív panelt választani? Van megoldásunk az Ön számára, ha megrendeli az egyes felületek mintakészletét. Miután visszaküldte a mintakészletet a címünkre, visszatérítjük a mintakészletért kapott pénzét. Tartalmazza a LAMELIO dekorációs panelek teljes kollekcióját
Ár 15 960 Ft
Bővebben
Lamelio
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 144990

Márka: Interex design

Fogantyú KAMILA / Antik sárgaréz

Kombinált rusztikus fogantyúk, középen motívummal, matt, öregített sárgaréz alapon, míg az oldalsó részek polírozott sárgarézből készültek. Kombinálható a gombbal azonos motívummal
Ár 485 Ft
Bővebben
Interex design
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: P500/2X12

Márka: UnionPlast

Hulladékkosár fiókhoz PARADISO 500 mm / Antracit

500 mm széles fiókos hulladékgyűjtő. A szemeteszsák a fiók tényleges méreteire vágva a fiókos szekrényhez hasonlóan vágható. Az alábbi 2 magasságban kapható: Magasság 220 mm a következő térfogatú kosarakhoz: 2x12L, 1x12L + 2x6L. Magasság 270mm a következő térfogatú kosarakhoz: 2x15L, 1x15L + 2x7L , 4 x 7L Rövidíthető szélesség: 302 - 436 mm Rövidíthető...
Ár 11 136 Ft
Bővebben
UnionPlast
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PX301W01

Márka: Paradox

Szennyeskosár METALO TRIO / Fehér + fehér fa

Bemutatjuk a METALO TRIO szennyeskosarat - Stílus, funkció és szervezettség egyben! Hatékony módot keres arra, hogy rendben tartsa otthonát, miközben lépést tart az aktuális trendekkel és folyamatosan korszerűsíti otthonát? A METALO TRIO szennyeskosárral elhozzuk Önnek a tökéletes megoldást, amely megfelel mindezen követelményeknek. Ez a jellegzetes fehér...
Ár 20 796 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní