• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Sport palack DRINK-FIT 1000 ml / Rózsaszín

BD14

Találd meg új társad a folyadékpótlás útján - a DRINK FIT 1000 ml-es sport palack elegáns fekete színben! Ezt a modern és stílusos palackot azoknak tervezték, akiknek fontos az egészségük és az aktív életmódjuk.Motivációs táblázatot tartalmaz arról, hogy pontosan mikor kell inni a napi szükséglet elérése és ezáltal az egészséges élet elérése érdekében.

Termék leírása:

- Kapacitás: 1000 ml (átmérő 7,5 cm, magasság kupakkal 29 cm)

- Anyag: PC + PP + szilikon

1. Nagy térfogat a maximális hidratáláshoz

A DRINK FIT palack 1000 ml-es térfogatával biztosítja, hogy egész napra elegendő víz álljon rendelkezésére, legyen szó edzőteremről, túrázásról vagy munkáról. Többé nem kell aggódnia a víz gyakori utántöltésének szükségessége miatt, így a tevékenységére koncentrálhat.

2. Kiváló minőségű anyagok

A tartós és egészségre ártalmatlan PC, PP és szilikon anyagokból készült palackot úgy tervezték, hogy tartós legyen. A biztonságos anyagok biztosítják, hogy a víz tiszta és a nem kívánt ízektől mentes maradjon.

3. Ergonomikus kialakítás a könnyű használat érdekében

A DRINK FIT sportpalack nagy és kényelmes nyílással rendelkezik, amely megkönnyíti az ivást és a tisztítást. Felejtsd el a szűk nyakakat és a nehézkes tisztítást - ez a palack könnyedén megbirkózik mindennel.

4. Praktikus hordozózsinór

Bárhová is megy, a hordozózsinórral mindig kéznél lesz a palack. Ideális sportolóknak, utazóknak vagy egyszerűen azoknak, akik mindig úton vannak.

Tisztítás

A DRINK FIT palack hosszú élettartamának és higiéniájának megőrzése érdekében javasoljuk a kézi mosást meleg, de nem forró vízben. Ne használja a mosogatógépet, mikrohullámú sütőt vagy a fagyasztót. Kerülje az erős mosószereket és az éles keféket, hogy elkerülje a felület sérülését.

Ne várjon, és tegye kosarába a DRINK FIT 1000 ml-es sport palackot még ma! Töltsön minden napot hidratálással, stílussal és praktikummal.

2 760 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
BD14
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Rózsaszín
Térfogat
1 L
Szélesség
75 mm
Magasság
290 mm