• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Öntapadós seprű- vagy felmosófelakasztó / Fekete matt

ME2763

Fedezze fel a tökéletes megoldást az otthoni szervezéshez

Bemutatjuk az öntapadós seprű- vagy felmosófelakasztót elegáns matt fekete színben, amely megváltoztatja a takarítóeszközök tárolásának és rendszerezésének módját. Ez a részletekre odafigyelve készült tartó a modern dizájnt maximális funkcionalitással ötvözi, hogy otthonát rendezetté és stílusossá tegye.

1. A minőségi rozsdamentes acélból készült ruhatartó a tartósság megtestesítője. A matt fekete kivitel nemcsak eleganciát kölcsönöz, hanem karc- és korrózióálló is, így biztosítva, hogy a kabáttartó évekig úgy nézzen ki, mintha új lenne.

2. Felejtse el a fúrást és a falak károsítását. Az öntapadós mechanizmusnak köszönhetően a felszerelés gyors és egyszerű. Csak rögzítse bármilyen sima felületre, például csempére, üvegre vagy fára, és máris használatra kész.

3. Sokoldalú használat. Ideális törölközők, konyhai eszközök vagy akár ruhák felakasztására is. Sokoldalúsága miatt minden otthon nélkülözhetetlen kiegészítője.

4. Kompakt és stílusos kialakítás. Minimalista megjelenése bármilyen lakberendezési stílussal harmonizál.

Ne tedd le! Örvendeztesse meg magát még ma egy praktikus és stílusos megoldással otthonában. A matt fekete színű, öntapadós seprű- vagy felmosószertartó állvány pont az, amire szüksége van ahhoz, hogy otthonát rendben és esztétikusan tartsa. Rendelje meg még ma, és tapasztalja meg a különbséget!

1 996 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Termék részletei
ME2763
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete
Hosszúság
75 mm
Magasság
65 mm
Mélység
40 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: D665671

Márka: Hettich

Evőeszköztartó ORGA TRAY / Antracit

Műanyag evőeszköztartó az evőeszközök fiókban történő rendszerezéséhez. Az egyes elválasztók pontos felosztását lásd a rajzban található képeken. Azokban a részekben, ahol csillag van, lehetőség van kés- vagy fűszertartó behelyezésére. Az evőeszköztartó magassága 50 mm Lehetőség van arra is, hogy az evőeszköztartó felosztásához válaszfalakat vásároljon....
Ár 5 280 Ft
Bővebben
Hettich
Na objednávku

Cikkszám: 203167

Márka: Agoform

Evőeszköztartó CRISTALL csúszásmentes felület / Antracit

Evőeszközös fiókszervező csúszásmentes felülettel. 7 méretben kapható, és otthon is vágható vágókéssel. Válassza ki a méretet a fiók belső szélességének lemérésével, és ennek megfelelően válassza ki az evőeszköztartó kívánt méretét. Ezután egyszerűen vágja le, hogy pontosan illeszkedjen a fiókba. Az evőeszköztartó magassága 55 mm.
Ár 4 760 Ft
Bővebben
Agoform
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: S68025MS/2100

Márka: Pfleiderer

Vízzáró profil PFLEIDERER 112 / Marble Kings zöld

A vízzáró profilok ideálisak a munkalap és a hátlap (vagy akár a sima fal) funkcionális összekötéséhez, amelyhez színben illeszkednek. A vízzáró profilok 2100 mm-es és 4200 mm-es szabványos hosszúságban kaphatók.
Ár 8 640 Ft
Bővebben
Pfleiderer
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 8322023

Márka: Emuca

Evőeszköztartó OPTIMA / Antracit

Evőeszköztartó a konyhába. Az evőeszköztartót az Ön pontos méreteire vágjuk. Kiválaszthatja a fiók belső szélességét , ahol Ön dönti el, hogy az egyes evőeszköztartók hogyan vághatók be. A megadott mérettartományon belül lehetőség van arra, hogy az evőeszköztartót az Ön fiókjához vágja. A vágáshoz jó minőségű kést vagy elektromos fűrészt ajánlunk. Az...
Ár 2 928 Ft
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PXA14BKV2

Márka: Paradox

Cipőállvány EKKO LINE XL / Fekete matt

EKKO LINE cipőtartó - Tapasztalja meg a rendet és a stílust minden előszobában! Olyan megoldást keres, amely egyszerre tartja rendben és esztétikailag is vonzóan az előszobát? Az EKKO LINE cipőtartó itt van, hogy segítsen! Minimalista, mégis elegáns kialakításának köszönhetően bármilyen otthonba, lakásba vagy irodába illik. Kiváló szerkezete az acélt és a...
Ár 5 560 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 13228

Márka: Siro

Univerzális seprű- vagy felmosótartó / Fehér

Takarítóeszköz-állvány, amellyel praktikusan és helytakarékosan rendezheti konyháját vagy éléskamráját. A nyílás görgős golyókkal rendelkezik, amelyek a seprű- vagy felmosónyél vastagságához igazodnak, és szilárdan tartják azokat. Elengedésük nagyon egyszerű, csak enyhén emelje meg a seprűnyelet. Nagyon könnyen felszerelhető a csomagban található...
Ár 1 996 Ft
Bővebben
Siro
Dodanie do 3-4 dní