• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Exkluzív MEDICAL gyógyszerrendező és -adagoló / Fekete

00024287

Olyan megoldás bevezetése, amely megváltoztatja a gyógyszerszedéshez való hozzáállását. Az exkluzív MEDICAL gyógyszerrendezőt és -adagolót olyan emberek számára tervezték, akiknek rendszeresen be kell venniük gyógyszereiket. A hét napjaira és napszakaira való egyértelmű felosztással teljes kontrollt kap a gyógyszerbevételi ütemterv felett. Ezzel a rendszerrel elkerülheti a hibákat és a feledékenységet, ami kulcsfontosságú a terápia hatékonysága szempontjából. A kompakt és nem feltűnő szervező könnyen elfér a táskában, hátizsákban vagy bőröndben, így tökéletes társ a mindennapokban és az utazások során.

Praktikus felosztás a hét napjaira

A szervező belsejében hét különálló tárolót talál, amelyek mindegyike fehér betűkkel van jelölve, amelyek egyértelműen jelzik a hét napjait. Így könnyedén rendszerezheti gyógyszereit az egész hétre, segít megelőzni a hibákat, és biztosítja, hogy ne hagyjon ki egyetlen adagot sem. Minden tartály külön-külön kivehető, így könnyen magával viheti gyógyszereit, például munkába vagy útközben.

Átlátszó osztott rendszer a napszakok szerint

A szervezőben lévő hét tartály mindegyike három különálló rekeszre van osztva, amelyek a napszakot jelző szimbólumokkal vannak jelölve: reggel, ebédidő és este. Minden kamra külön fogantyúval záródik, ami biztosítja a gyógyszerek biztonságos tárolását, és megvédi azokat a nedvességtől és a szennyeződéstől. Az egyértelmű jelölések segítenek gyorsan és pontosan elkészíteni az egyes napszakoknak megfelelő gyógyszeradagokat.

Változatos felhasználási lehetőségek

A gyógyszerrendező ideális otthoni használatra, ahol könnyen hozzáférhető helyre helyezheti, hogy emlékeztesse Önt a gyógyszerek bevételére. Kompakt méretének köszönhetően a szervező ideális utazásokhoz, akár nyaralásról, akár üzleti útról van szó. Lehetővé teszi, hogy biztonságosan szállítsa gyógyszereit, és biztosítja, hogy ne hagyjon ki egy adagot sem. Az irodába is magával viheti, hogy még egy intenzív munkanap során se felejtse el a gyógyszereit vagy étrend-kiegészítőit. A kórházban vagy rehabilitáción tartózkodók számára a szervező segít nyomon követni a gyógyszereket és étrend-kiegészítőket, ami különösen fontos lehet a felépülés során.

Termékleírás

- Szín: Fekete

- Anyag: Fekete: PP

- Heti elosztás: igen

- A nap 3 időpontjára osztva: igen

- Teljes méretek: 15,5 x 12 x 4 cm

2 600 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
00024287
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fekete