• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Hosszabbító aljzat 8x 230V + 3x USB-A + 1xUSB-C SCHUKO / fekete matt

24460

Bemutatkozik a játékváltoztató hosszabbító aljzat. A modern otthonokba és irodákba ideális, matt fekete színű hosszabbító aljzat a funkcionalitást elegáns dizájnnal ötvözi, így sokoldalú megoldást kínál minden áramszükségletre.

Multifunkcionalitás és kényelmes csatlakoztatás

A nyolc, egyenként ferdén elforgatott német aljzattal maximális kényelmet és rugalmasságot biztosít az eszközök csatlakoztatásakor. Nem kell többé aggódnia az egymást átfedő aljzatok vagy a kábelek elzáródása miatt. Csatlakoztasson egyszerre több eszközt, és korlátozások nélkül, hatékonyan kezelje elektronikus segítőinek áramellátását.

Beépített USB és USB Type-C portok

A beépített 3 USB-A és 1 USB-C port megszabadít a további töltők használatától. Gyorsan és kényelmesen töltheti mobilkészülékeit, táblagépeit és egyéb elektronikus tartozékait. Az USB-C port a modern eszközökhöz is készen áll, így technológiája naprakészen és feltöltve marad.

Megvilágított kapcsoló és magas szintű védelem

A megvilágított kapcsoló kék színnel világít, jelezve, hogy az öv aktív. Ez megkönnyíti a készülék állapotának ellenőrzését, még a sötétebb helyeken is. Az IP20 védettséggel ez a szalag por- és nedvességálló, ami növeli a tartósságát és a használat biztonságát.

Stabil kivitel, hosszú kábel és akasztási lehetőség

A kiváló minőségű ABS anyagból készült hosszabbító kábel ellenáll a mechanikai sérüléseknek. A 2 méter hosszú kábellel bárhol elhelyezheti a szalagot anélkül, hogy aggódnia kellene az áramforrástól való korlátozó távolság miatt. A 10 A maximális terhelés biztosítja több eszköz egyidejű biztonságos csatlakoztatását, a hátoldalon található lyuk pedig kényelmes falra akasztást tesz lehetővé.

Műszaki specifikációk

- Szín: fekete

- Anyag: fekete: ANYAG: ABS, PC, PVC

- Be-/kikapcsoló: igen

- Aljzatok típusa: 8 x német szabvány, 3 x USB, 1 x USB-C

- Vízálló: IP20

- Maximális terhelés: 10 A

- Feszültség: 230V/50Hz

- Kábel hossza: 2 m

- Méretek: 21,5 x 4 x 13 cm

A csatlakozó a SCHUKO szabványnak megfelelő.

7 680 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés legkèsőbb 10:00 hétfő és a rendelés kiszállításra kerül 2024. október 2., szerda

Termék részletei
24460
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél/műanyag
Felületkezelés
Fekete
Csatlakozó kábel hossza
2 m
Elektromos konnektorok száma
8 x 230V
USB töltés
Igen
Konnektor típusa
Schuko / norma AT,DE,HU /
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: F002030

Márka: Interex

Fiókzár STANDARD / cink

Rögzített betéttel ellátott közönséges fiókzár. A zár mérete 40x40 mm, a henger hossza 22 mm. A készlet egy zárat, 2 kulcsot és egy rozettát tartalmaz.
Ár 576 Ft
Bővebben
Interex
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: D4/800

Márka: Agglu

Diszperziós ragasztó D4 (1kg)

Kiváló vízállóságú ragasztó, amely megfelel a D4 kategóriájú ragasztókra vonatkozó követelményeknek.Belső és külső használatra.Kifejezetten sík- és szerkezeti ragasztáshoz, a kötések ellenállnak a szélsőséges éghajlati hatásoknak.Alkalmas ablak- és ajtógyártáshoz is.
Ár 3 480 Ft
Bővebben
Agglu
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 4014723

Márka: Emuca

Süllyesztett csillapítók az ajtókhoz és fiókokhoz - 50db / Antracit

Süllyesztett csillapítók az ajtókhoz és fiókokhoz. A süllyesztett csillapítónak két funkciója van: egyrészt a fiók vagy ajtó becsukásakor a mozgás közben fellépő zajok csillapítását védi, másrészt a fiókok vagy ajtók homlokzatának síkban tartására is használható. Ez utóbbi funkció annak köszönhető, hogy a csillapító 2,3 mm-rel benyúlik az asztallapba. A...
Ár 1 996 Ft
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: AG/500

Márka: Agglu

AG Contact spray ragasztó (500 ml)

Az AG Contact ragasztó tartós kötést hoz létre különböző anyagok és fémek, kemény műanyagok és fa között. Alkalmas szálas, porózus és nem porózus anyagok, habok, textíliák ragasztására, sík anyagok ragasztására. Ragasztáskor ajánlott a ragasztót mindkét ragasztandó felületre felvinni, két rétegben, ha nagyon nedvszívóak. Nem alkalmas vinil, polisztirol,...
Ár 5 960 Ft
Bővebben
Agglu
Dodanie do 3-4 dní