• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Konyhai mérleg LCD kijelzővel 5kg / Bambusz fa

17099

Bemutatjuk a bambuszfából készült LCD kijelzővel ellátott konyhai mérleget - egy olyan terméket, amely nem hiányozhat a konyhájából, ha fontos Önnek a pontosság, a stílus és a fenntarthatóság.

Elegáns dizájn, amely elvarázsolja Önt

A konyhai mérleg a modern technológia és a természetes anyag harmonikus kombinációja. A bambuszfa, amelyből készült, egy kis természetességet és eleganciát visz a konyhájába. Nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is vonzó - tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe, és konyhája díszévé válik.

Összetéveszthetetlen pontosság és kényelem

A 0 és 5 kg közötti mérési tartománynak és az 1 grammos pontosságnak köszönhetően ez a mérleg ideális segítője mindazoknak, akik figyelnek a részletekre. Soha többé nem fogod azon kapni magad, hogy egy kicsit több vagy kevesebb hozzávalót adsz hozzá, mint tervezted. A nagy és fényes LCD kijelző biztosítja, hogy az eredmények még távolról is könnyen leolvashatók legyenek.

Többfunkciós használat

A mérleg TARE funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kivonja a tartály súlyát, és csak az összetevők nettó súlyát mérje. A választható mértékegységek (g/lb/oz/kg) segítségével könnyen kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. A mérleg automatikus kikapcsolása és nullázása kíméli az akkumulátort és maximális kényelmet biztosít a használat során.

Praktikus és biztonságos funkciók

A mérleg túlterhelésjelzővel és alacsony töltöttségre figyelmeztető funkcióval van felszerelve, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. Négy csúszásmentes láb biztosítja, hogy a mérleg a helyén maradjon, a praktikus akasztónyílás pedig megkönnyíti a tárolást.

Kompakt és felhasználóbarát kialakítás

A 23 cm x 16 cm x 2 cm-es méretekkel a mérleg elég kompakt ahhoz, hogy kisebb helyeken is elférjen. Az intuitív gomboknak köszönhetően nagyon könnyen kezelhető, még akkor is, ha még nem ismeri a főzést. A tápellátásról a csomagban található két AAA elem gondoskodik, így a mérleget már a dobozból kivéve használhatja.

Teljes csomag

A készlet egy vadonatúj elektronikus mérleget, CR elemeket és eredeti csomagolást tartalmaz. Minden készen áll arra, hogy precízen és stílusosan kezdje meg a kulináris élményt.

Ne várjon tovább, és gazdagítsa konyháját ezzel a kivételes mérleggel, amely egyesíti a praktikumot, a pontosságot és az esztétikai bájt. Ez egy okos befektetés a kulináris kalandokba, amely a főzési folyamat minden lépését könnyebbé és élvezetesebbé teszi. Rendelje meg még ma, és győződjön meg a saját szemével kivételes tulajdonságairól!

4 229 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
17099
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Bambusz fa
Felületkezelés
Természetes fa