• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

UMBRELA esernyőtartó / Fekete matt

27221

Kíváncsi, hol tárolhatja biztonságosan és stílusosan esernyőit, hogy ne zavarják az előszobát vagy az irodát, és mindig kéznél legyenek? Bemutatjuk az UMBRELA esernyőtartót elegáns matt fekete kivitelben - ideális társ minden olyan enteriőrbe, amely a funkcionalitásra és az esztétikára helyezi a hangsúlyt.

1. Modern minimalista design

Az UMBRELA esernyőtartó modern minimalista dizájnnal büszkélkedhet, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen térbe. A fekete matt felület elegáns megjelenést kölcsönöz a tartónak, amely már első pillantásra megragadja a tekintetet.

2. Tartósság és minőség

Ez a tartó kiváló minőségű festett fémből készült, ami garantálja a tartósságot és a karcolásokkal vagy korrózióval szembeni ellenállást. Többé nem kell aggódnia amiatt, hogy a tartó idővel elveszíti minőségét vagy szépségét.

3. Praktikus megoldás minden otthonba

Négy esernyő befogadására alkalmas és négy praktikus kampóval rendelkezik, az UMBRELA tökéletes megoldást kínál esernyőinek hatékony rendszerezéséhez. Nincs többé nedves padló és rendetlenség az előszobában - minden esernyőnek meglesz a helye.

4. Könnyű felszerelés

A felszerelés gyors és egyszerű a csomagban található két öntapadós kampónak köszönhetően. Helyezze a tartót oda, ahová a legjobban illik, és élvezze a kényelmet felesleges bonyodalmak nélkül.

A csomag tartalma: A csomagban található a következő termékek és szolgáltatások:

- Tartalom: 1x új UMBRELA esernyőtartó

- 2x öntapadós kampó

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy feldobja belső terét ezzel az átgondolt és stílusos segítővel. Az UMBRELA esernyőtartó nemcsak praktikus megoldás, hanem egy olyan dizájnelem is, amely új dimenziót ad otthonának vagy munkahelyi környezetének. Rendeljen még ma, és fedezze fel, milyen egyszerű lehet rendet és eleganciát tartani a térben!

1 689 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
27221
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete
Hosszúság
262 mm
Magasság
140 mm
Mélység
75 mm