• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Cipőtároló doboz TERIA / átlátszó

01692

Rendezze cipőit egyszerűen és hatékonyan

Viszlát a káosznak:

Tele van otthon cipőkkel a rendetlenség? Itt az ideje, hogy rendet tegyen cipősdobozunkkal. Az átlátszó test és az elülső ajtó lehetővé teszi, hogy tökéletes harmóniában láthassa a teljes cipőkollekcióját.

Az áttekinthetőség a kulcs:

Többé nem kell minden reggel a cipőit a dobozok sokasága között keresgélnie. Az átlátszó test és az átlátszó elülső ajtó azonnali áttekintést nyújt arról, hogy hol van a kedvenc párja. Csak ki kell nyúlnia, és máris kéznél vannak.

Egyszerű beállítás:

Nem kell mesteri barkácsolónak lennie ahhoz, hogy ezeket a tárolódobozokat összeállítsa. Egyszerűen csatlakoztassa össze az elejét, a hátulját és az oldalait, és már kész is. A 34,5 x 24 x 14 cm-es belső méret ideális a legfeljebb 10,5-es brit mérethez. Az edzőcipőidnek, cipőidnek vagy balerináidnak saját helyük lesz.

Könnyedén egymásra helyezhető:

Szeretne mindent szépen rendszerezve tartani? A tetején és alján található, egymáshoz illeszkedő réses kialakításnak köszönhetően a dobozok egymásra helyezése gyerekjáték. A szellőzőnyílások gondoskodnak arról, hogy a cipők mindig lélegezzenek és frissek maradjanak.

Az ár 1 dobozra vonatkozik

1 054 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
01692
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Átlátszó
Szélesség
240 mm
Magasság
140 mm
Mélység
350 mm