• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Függő hintaszék HAWAI / Bézs színű

00023670

Pihenjen luxus kényelemben

Képzelje el, hogy egy fárasztó nap után a HAWAI / Bézs színű függő hintaszékünk kényelmében pihenhet. Ezt a brazil hintaszéket úgy terveztük, hogy a pihenés és a kényelem legmagasabb fokát nyújtsa, akár egy rövid délutáni szunyókálásra, kedvenc könyve olvasására, akár csak egyszerűen a környezetében való gyönyörködésre szánja magát. Tökéletes a kertbe, a teraszra, az erkélyre vagy akár az otthonod belsejébe.

Minőség, amelyre számíthat

A fotel kiváló minőségű pamutból készült, amely optimális szellőzést biztosít még a forró nyári napokon is. A poliészterkeverék extra tartósságot biztosít, így biztos lehet benne, hogy a hintaszék sokáig és megbízhatóan fogja szolgálni. A masszív rögzítőgyűrűhöz tartós kötelek csatlakoznak, amelyek a fa válaszfalon keresztül egyenletesen helyezkednek el a függőágy oldalain. Ez a kialakítás stabilitást és egyensúlyt biztosít, így biztonságosan és kényelmesen ülhet.

Maximális kényelem a luxus párnák hozzáadásával

A maximális kényelem érdekében a készlet két puha párnát tartalmaz, amelyek extra támaszt nyújtanak pihenés közben. Olyan érzésed lesz tőlük, mintha vattába bújtál volna, és még élvezetesebbé teszik a pihenést.

Elegáns és funkcionális kialakítás

A fa keresztléc lehetővé teszi, hogy a szék megtartsa alakját, és kényelmes testtartást biztosítson pihenés közben. Akár olvas, akár a környezetét figyeli, akár egyszerűen csak álmodozik, ebben a függő hintaszékben mindig kényelmesen és nyugodtan fogja érezni magát. Ráadásul elegáns bézs színe tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe, és stílusos megjelenést kölcsönöz kertjének vagy teraszának.

Termék leírás:

- Színe: Bézs

- Függő hintaszék anyaga: Pamut (domináns), poliészter (többi rész).

- Fejtámla: fa

- Párnák: Pamut (domináns külső anyag), poliészter (többi rész).

- Párnatöltet: poliészterszál

- Maximális terhelés: 120 kg

- Párna méretei: 40 x 40 cm

- Ülőfelület méretei: 125 x 97 cm

- Teljes méretek: 130 x 97 cm

- A függő hintaszék súlya: 1,9 kg

- A csomag súlya: 2,18 kg

Mit tartalmaz?

- HAWAI / Bézs színű függő hintaszék

- 2 x Komfort párna

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy saját otthonában kényeztesse magát a luxussal és a kényelemmel. Rendelje meg még ma a HAWAI függő hintaszéket / Bézs és tapasztalja meg a legjobb pihenést, amit valaha is el tudott képzelni!

11 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 25., szerda

Termék részletei
00023670
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Szövet
Felületkezelés
Bézs