• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Edénycsepegtető COSTA / Fekete matt

SU04CZ

Nincs több rendetlenség a konyhában!

Bemutatjuk a COSTA edénycsepegtetőt - minden otthon nélkülözhetetlen segítője. Ez a praktikus és elegáns edénycsepegtető rendezett paradicsommá változtatja a káoszt, és leegyszerűsíti a mindennapi konyhai teendőket.

Kiváló kialakítás és alkalmazkodóképesség minden konyhában

A COSTA edénycsepegtető a maximális funkcionalitás és esztétikum szem előtt tartásával készült. Sokoldalú színének köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen konyhai stílushoz - legyen az modern, rusztikus vagy minimalista. Ez a lcsepegtető nemcsak az edények rendszerezését javítja, hanem elegáns megjelenést is kölcsönöz konyhájának.

Kétszintes kialakítás az optimális kapacitás érdekében

A COSTA edénycsepegtető egyedülálló tulajdonsága a kétszintes kialakítás. Ez a forradalmi megoldás lehetővé teszi, hogy az összes szükséges konyhai eszközt - tányérokat, tálakat, evőeszközöket és egyebeket - tárolhassa. Az edények rendszerezése mosogatás közben még soha nem volt ilyen egyszerű! Soha többé nem kell azzal foglalkoznia, hogy hová tegye az összes nedves edényt.

Praktikus és könnyen tisztítható

Mitől lesz még különlegesebb a mi edénycsepegtetőnk? A kivehető csepegtető tálca! Ez a funkció megkönnyíti a víz kiöntését és a tisztán tartást, különösebb erőfeszítés nélkül. Csak húzza ki a tálcát, öntse ki a vizet, és tegye vissza. A konyhája száraz és tiszta marad.

Extra helyek a konyhai kiegészítők számára

A COSTA edénycsepegtetőhöz két további tárolótartály tartozik evőeszközök vagy konyhai kiegészítők számára. Nem kell többé helyet keresnie kedvenc konyhai eszközeinek. Mindennek meglesz a helye - szépen és rendezetten.

Ideális minden konyhamérethez

Nem számít, hogy nagy vagy kicsi konyhája van, a COSTA edénycsepegtető tökéletesen alkalmazkodik az Ön igényeihez. Praktikus és kompakt, így bármilyen típusú konyhában megtalálja a helyét. Ráadásul 43 cm x 32 cm x 27 cm-es méretei elegendő kapacitást biztosítanak még a legigényesebb felhasználók számára is.

Dobja fel konyháját a COSTA edénycsepegtetővel, és élvezze a rendezett és tiszta, felesleges rendetlenség nélküli teret. Rendelje meg még ma, és tapasztalja meg a csepegtető forradalmát!

10 760 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
SU04CZ
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete matt
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 29254

Márka: Home decoration

LED-es lógó dísz HOUSE 75 x 55 mm

A hagyományos karácsonyi színekben pompázó piros karácsonyi fényház alkalmas a karácsonyfára akasztható dísznek, de különböző karácsonyi dekorációkban és összeállításokban is felhasználható. A ház belseje LED-fénnyel van megvilágítva, ami varázslatos karácsonyi hangulatot teremt. A csomagban 2 darab LR 44-es elem található. Díszítés mérete: 1,5 cm:...
Ár 1 480 Ft
Bővebben
Home decoration
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 108810

Márka: Household

Konyhai eszközkészlet 11 darabos / Fekete - természetes fa

Ideális választás minden modern konyhába Egy 11 konyhai eszközből álló exkluzív készletet mutatunk be Önnek a fekete és a természetes fa elegáns kombinációjában. Ezt a készletet úgy terveztük, hogy minden főzési igényt kielégítsen, miközben stílusos színt kölcsönöz a konyhájának. Készletünkkel megkönnyítheti a mindennapi főzést, sütést és ételkészítést....
Ár 5 760 Ft
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 14944

Márka: Siro

Öntapadós fogas QUADRO UNO / Nikkel matt

Egyszerű és dizájnos fogas, amely alkalmas a fürdőszobába. A hátoldalon kétoldalas ragasztószalag található, amelyet egyszerűen ragasszon fel a fogas elhelyezésének helyére.
Ár 1 296 Ft
Bővebben
Siro
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 14905

Márka: Siro

Öntapadós fogas QUADRO UNO / Fekete matt

Egyszerű és dizájnos akasztó, amely alkalmas a fürdőszobába. A hátoldalon kétoldalas ragasztószalag található, amelyet egyszerűen ragasszon fel a fogas elhelyezésének helyére.
Ár 1 296 Ft
Bővebben
Siro
Dodanie do 3-4 dní