• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Konyhai eszközkészlet 11 darabos / Fekete - természetes fa

108810

Ideális választás minden modern konyhába

Egy 11 konyhai eszközből álló exkluzív készletet mutatunk be Önnek a fekete és a természetes fa elegáns kombinációjában. Ezt a készletet úgy terveztük, hogy minden főzési igényt kielégítsen, miközben stílusos színt kölcsönöz a konyhájának. Készletünkkel megkönnyítheti a mindennapi főzést, sütést és ételkészítést.

Teljes készlet a maximális kényelemért

Ez a nagyméretű készlet 12 elemből áll, így mindig pontosan az lesz kéznél, amire szüksége van. A készletben talál egy lyukacsos spatulát, egy klasszikus spatulát, egy süteményspatulát, egy lekerekített oldalú spatulát, egy kanalat, egy merőkanalat, egy tésztakanalat, egy ecsetet, egy fogót, egy merőkanalat és egy habverőt. Ezenkívül van egy csepegtető tálca/vágóeszköz-tálca is, hogy az eszközök mindig rendben és használatra készen álljanak.

Hőmérsékletálló 230°C-ig

Szilikon konyhai eszközeink akár 230°C-ig ellenállnak a magas hőmérsékletnek, így biztosítva, hogy használat közben nem sérülnek meg, még hosszan tartó főzés esetén sem. Többé nem kell aggódnia amiatt, hogy edényei nem bírják a forró konyhai körülményeket.

Rugalmasság és finomság

A szilikon, amelyből az edények készülnek, rugalmas és puha anyag. Nem karcolja meg a főzőedények vagy serpenyők felületét, így anélkül főzhet, hogy aggódnia kellene a bevonatok sérülése miatt. A szilikon konyhai készletek ideálisak tapadásmentes főzőedényeken való használatra, ahol a karcolások problémát jelenthetnek.

Tartósság sok éven át

A szilikon rendkívül tartós anyag, ami biztosítja, hogy konyhai eszközeink hosszú évekig kitartanak. Ellenáll a mechanikai sérüléseknek, könnyen tisztítható és ellenáll a fakulásnak vagy az elformálódásnak. Fektessen a minőségbe, amely tartós lesz.

Elegáns és praktikus kialakítás

A fekete és a természetes fa kombinációja modern és kifinomult megjelenést kölcsönöz konyhájának. Minden eszközt úgy terveztünk, hogy ne csak funkcionális, hanem esztétikus is legyen.

Termék leírása:

- Színe: Fekete és bézs

- Anyag: Fából/Szilikonból

- Hossza: 26-32 cm

- Súly: 827 g

- Súly a csomagban: 953 g

A csomag tartalma

- Spatula lyukakkal

- Klasszikus spatula

- Tortalapát

- Spatula lekerekített oldallal

- Kanál

- Lyukas spatula

- Tésztakanál

- Kenőecset

- Fogó

- Merőkanál

- Habverő

- Szűrőedény / evőeszköztartály

Bátran frissítse fel konyháját 11db konyhai eszközkészletünkkel. Élje át a főzés örömét olyan eszközökkel, amelyek egyszerre praktikusak, tartósak és szépek. Rendeljen még ma és győződjön meg a minőségről a saját szemével!

5 760 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Termék részletei
108810
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Szilikon
Felületkezelés
Fekete
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 108810

Márka: Household

Konyhakés készlet 6 db rozsdamentes acél

A rozsdamentes acélból készült kések tiszta és kellemes munkát tesznek lehetővé a konyhában. A kiváló minőségű késkészletben minden használathoz megfelelő kés található. Használja a konyhakéseket a hal, hús, sütemények, zöldségek vagy gyümölcsök tökéletes szeleteléséhez és elkészítéséhez. Az extra éles, hosszú élettartamú kések tapadásmentes felülettel...
Ár 7 960 Ft
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: SU04CZ

Márka: Paradox

Edénycsepegtető COSTA / Fekete matt

Nincs több rendetlenség a konyhában! Bemutatjuk a COSTA edénycsepegtetőt - minden otthon nélkülözhetetlen segítője. Ez a praktikus és elegáns edénycsepegtető rendezett paradicsommá változtatja a káoszt, és leegyszerűsíti a mindennapi konyhai teendőket. Kiváló kialakítás és alkalmazkodóképesség minden konyhában A COSTA edénycsepegtető a maximális...
Ár 10 760 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 501467

Márka: Interex design

Kihúzható elektromos konnektor SCHUCKO 3x230V / Fekete

Kihúzható konnektor SCHUCKO-szabványos zárással / földelőcsap nélkül / például az osztrák piacra 60 mm átmérővel. Kihúzható elektromos konnektor asztalokhoz, konyhai munkalapokhoz és bútorokhoz. Könnyen felszerelhető, kiváló áron.
Ár 10 680 Ft
Bővebben
Interex design
Dodanie do 3-4 dní