• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Palackszervező hűtőszekrényhez LUNIA / Átlátszó

135154

Lépjen be a tökéletesen szervezett konyha világába az egyedülálló LUNIA hűtőszekrény palackszervezővel. Ez a termék nem csak egy hétköznapi kiegészítője otthonának, hanem egy igazi helytakarékos és dizájnos gyöngyszem, amely rendet és stílust visz a hűtőszekrényébe.

Tökéletes szervezettség és sokoldalúság

A LUNIA szervező kiváló minőségű akril műanyagból készült, ami garantálja a tartósságát és hosszú élettartamát. Átlátszó kialakítása nemcsak esztétikusan egészíti ki hűtőszekrénye belsejét, hanem lehetővé teszi a tartalom gyors és egyszerű ellenőrzését is. Ezt a szervezőt kifejezetten úgy tervezték, hogy az üvegeket egy helyen tartsa, anélkül, hogy a kiütés vagy a kiömlés veszélye fennállna.

Halmozható kialakítás a maximális helykihasználás érdekében

A LUNIA szervező egyik legfontosabb előnye az egymásra rakhatósága. Ez lehetővé teszi, hogy a szervezők számát könnyedén a tárolni kívánt palackok számához igazítsa. Akár csak néhány boros palackot, akár nagyobb számú üdítős palackot szeretne tárolni, a LUNIA rugalmasságot és rendet biztosít Önnek.

Több mint egy hűtőszekrény

Sokoldalúságát nem csak a hűtőszekrényben fogja értékelni. A LUNIA szervezőt kívül is használhatja - a kamrában, a mosókonyhában vagy bárhol, ahol rendben kell tartania az italkészleteit. A rendtartás még sosem volt ilyen egyszerű!

Ne várja meg, hogy a rendetlenség a hűtőszekrényében elvegye a jó kedvedet. Rendezze italait a LUNIA palackszervezőnkkel, és élvezze minden napját azzal a tudattal, hogy ura a helyzetnek. Készüljön fel a tárolás forradalmasítására, és rendelje meg szervezőjét még ma!

2 360 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Termék részletei
135154
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Átlátszó