• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Konzervdoboz szervező hűtőszekrényhez LUNIA / Átlátszó

135167

Képzelje el, hogy kinyitja a hűtőszekrényt, és a káosz helyett egy tökéletesen szervezett helyet talál, ahol minden konzervnek megvan a helye. A LUNIA konzervdoboz-szervezővel ez az álom valósággá válik. Ez a praktikus segítő segít optimalizálni a tárolóhelyet a hűtőszekrényben vagy a konyhaszekrényben, így a mindennapok sokkal könnyebbé és áttekinthetőbbé válnak.

1. Maximális helykihasználás

A LUNIA segítségével elfelejtheti a rendetlenséget. A megemelt oldalakkal ellátott kialakítása biztosítja, hogy a dobozok szilárdan a helyükön maradnak, és a nyitott elülső résznek köszönhetően mindig kéznél van a tartalma. Ráadásul ezt a szervezőt úgy tervezték, hogy elférjen a kisebb hűtőszekrényekben vagy konyhaszekrényekben, így tökéletes megoldás a kis vagy zsúfolt konyhákban.

2. Többfunkciós használat

Akár leveses dobozokat, zöldségeket vagy italokat kell rendszereznie, a LUNIA készen áll arra, hogy számos helyzetben szolgáljon. A konyhapulton, a szekrényben vagy közvetlenül a hűtőszekrényben, ez a szervező mindenhol megtalálja a felhasználását, ahol a konzerveket szorosan és rendezetten kell tárolnia.

3. Könnyű karbantartás és biztonság

A BPA-mentes műanyagból készült LUNIA szervező nemcsak praktikus, hanem higiénikus is. Karbantartása egyszerű - csak törölje le egy nedves ruhával. Felhívjuk figyelmét, hogy nem mosogatógépben mosható, így biztosítva a hosszú élettartamát.

4. Ideális méret

A 34 x 13 x 10 cm-es méretekkel a LUNIA könnyen elfér bármelyik hűtőszekrényben vagy konyhaszekrényben, és akár kilenc konzervdoboz is elfér benne. Többé nem kell azon aggódnia, hogy hol tárolja kedvenc italait vagy dobozait.

A LUNIA konzervdoboz-szervező tökéletes megoldás mindenkinek, aki szervezett és hatékony konyhára vágyik. Engedje, hogy elvarázsolja praktikussága és elegáns dizájnja. Vásárolja meg a LUNIA-t még ma, és változtassa meg otthona rendszerezését!

3 560 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Termék részletei
135167
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Átlátszó
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 863/14/25

Márka: Interex

Öntapadós csavartakaró / Vad tölgy

Az öntapadós kupak ideális segítő a csavarok vagy a lyukak utáni takarásnál. 2 átmérőben kapható, 14 mm és 20 mm. Az ár laponként értendő, a kupakok száma laponként a következő: 14 mm - 25db 20 mm - 15 db A bemutatott kupakok kompatibilisek a hasonló dekorokkal, például tölgyfával. Az anyagdekorral való teljes egyezést nem lehet garantálni, és a szín csak...
Ár 360 Ft
Bővebben
Interex
Dodanie do 3-4 dní