• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Műanyag állítható komód PLASTICO / Fehér-antracit

24358

Képzeljen el egy olyan konyhát, ahol minden evőeszköznek és kis konyhai eszköznek megvan a pontos helye. Nem kell rendezetlen fiókokban turkálnia, nem kell elveszett kanalakat vagy villákat keresgélnie. Az elegáns fehér-antracit színkombinációjú PLASTICO műanyag állítható evőeszközkészlettel ez az álom valósággá válik.

1. Rugalmasság és alkalmazkodóképesség:

A teljesen kihúzott állapotban akár 50 cm-es maximális szélességgel és 28 cm-es minimális szélességgel tökéletesen illeszkedik minden fiókhoz. Nincs többé kompromisszum - végre egy olyan szervező, amely alkalmazkodik Önhöz, nem pedig fordítva!

2. Könnyű karbantartás:

A szintetikus anyagból készült komód nagyon könnyen tisztítható. Csak törölje le egy nedves ruhával, és olyan jól néz ki, mint újkorában. Felejtse el a fából vagy fémből készült alternatívák tisztításával járó gondokat!

3. Hatékony szervezés:

A számos rekesznek köszönhetően minden evőeszközt pontosan ott tarthat, ahol éppen szüksége van rá. Minden alkatrésznek megvan a helye, ami nagyban leegyszerűsíti a mindennapi használatot. Nincs többé felesleges késlekedés az ételkészítés során!

4. Modern dizájn:

A szürke elegáns árnyalatai fehérrel kombinálva modern és stílusos megjelenést kölcsönöznek konyhájának. Nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is vonzó - tökéletes kiegészítője minden konyhának!

5. Minőség és tartósság:

A PLASTICO komód kiváló minőségű anyagokból készült, így tartósan megmarad. Stabil felépítése hosszú élettartamot és kopásállóságot garantál.

Mit tartalmaz a csomag?

- Vadonatúj konyhai fiókszervező

- Eredeti csomagolás, amely garantálja a biztonságos szállítást és a termék védelmét a sérülésektől.

A komódot úgy tervezték, hogy kézzel könnyen tisztítható legyen. A gépi mosás nem ajánlott a hosszú élettartam megőrzése érdekében.

Ne várja meg, hogy a fiókokban uralkodó káosz átvegye az irányítást konyhája felett. Rendezze konyháját és könnyítse meg a mindennapokat a PLASTICO műanyag állítható evőeszközös fiókkal. Egyszerűség, stílus és funkcionalitás - mindez egy termékben. Rendelje meg még ma, és győződjön meg a különbségről!

Az evőeszköz szélessége
5 461 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
24358
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Minimális bútortest-mélység
400 mm
Magasság
50 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 24196

Márka: Paradox

Akkumulátor polc SINK / Fekete matt

Bemutatjuk a SINK Battery Shelfet elegáns matt fekete színben - a végső konyhai szervezőt, amely megváltoztatja a konyhai helykihasználást. Ez az ötletes tervezésű termék tökéletes megoldás mindazok számára, akik tiszta és szervezett konyhára vágynak anélkül, hogy kompromisszumot kötnének a stílusban. Miért érdemes ezt a terméket választania? Olvasson...
Ár 2 112 Ft/2 ks
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 3155021+3155215+3155115

Márka: Emuca

Csillapító egyszerű fiók és Metalbox fiókrendszerhez / Antracit

Külső csillapítás a közönséges fiókokon vagy fém Metalbox fiókrendszereken. A csomag a lengéscsillapítóval együtt tartalmazza a Metalbox fiókrendszerekhez vagy közönséges fiókokhoz való végzáró sapkákat is. Tartozék a hagyományos fiókokkal vagy fémdobozokkal szerelt fiókok csillapított zárásához , 250 és 800 mm közötti hosszban. Ez a rendszer egy...
Ár 1 689 Ft
Bővebben
Emuca
Na objednávku

Cikkszám: PXORM16

Márka: Paradox

Csepegtető mosogatóra állítható / Króm fényes

Csepegtető mosogatóra állítható / Króm fényes - Minden konyha nélkülözhetetlen segítője! Elege van abból, hogy mosogatás után állandóan helyet kell keresnie, ahol megszáríthatja edényeit, gyümölcseit és zöldségeit? Bemutatjuk a forradalmi csepegtetőt / Króm fényes kivitelben, amely jobbá fogja tenni a konyhai rutinját! Ez a fantasztikus lefolyó erős...
Ár 2 794 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 14905

Márka: Siro

Öntapadós fogas QUADRO UNO / Fekete matt

Egyszerű és dizájnos akasztó, amely alkalmas a fürdőszobába. A hátoldalon kétoldalas ragasztószalag található, amelyet egyszerűen ragasszon fel a fogas elhelyezésének helyére.
Ár 1 372 Ft
Bővebben
Siro
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 3683080515540

Márka: Household

Csúszásgátló öntapadó párnák SLIP STRIPES - 5db

Biztosítsa a biztonságot és a stílust fürdőszobájában! Bemutatunk egy forradalmi terméket mindazok számára, akik biztonságot és eleganciát keresnek - SLIP STRIPES csúszásgátló öntapadós párnák. Többé nem kell aggódnia a veszélyes esések miatt a zuhanyzóban vagy a fürdőszobában. Ezek az átlátszó és kifinomult csíkok biztonságot és kényelmet nyújtanak Önnek...
Ár 1 545 Ft/5ks
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 1275924

Márka: Emuca

Univerzális ajtócsillapító MILDY - 10db / Matt nikkel

A csillapító dugattyúja a bútoron. Csillapított zárással. Pántos lengőajtókhoz használható. A bútor felületébe csavarozva. Műanyagból készült, matt nikkel bevonattal Az ár 10 darabra vonatkozik
Ár 11 176 Ft/10 ks
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 01686

Márka: Interex

FIXIA MAXI 16 darabos javítókészlet élek és bútorok javítására / Színkeverék

Vessen véget egyszer s mindenkorra a vakarózásnak! Elege van már abból, hogy kedvenc bútorain az apró karcolásokat és sérüléseket nézegeti? A 16 darabos FIXIA javítókészletünkkel ezek a problémák a múlté lesznek! Ez a készlet tökéletes megoldás minden bútor, ajtó és egyéb fa- és forgácslap javítási igényére. Könnyű használat - A javítás még sosem volt...
Ár 3 150 Ft
Bővebben
Interex
Dodanie do 3-4 dní