• Banner

  • Banner

  • Banner

Hátlap GETALIT NU 742 / dió parketta

NU742/PoF

Ahátlap a konyhabútor mögötti falfelület, amely kitölti a munkalap és a falhoz rögzített felső szekrények közötti teret. Megfelelő kiegészítője a munkalapnak, általában ugyanabból az anyagból készülnek (ami azt jelenti, hogy ugyanolyan ellenállóak a mechanikai sérülésekkel szemben), a hátlap csak vékonyabb.

A MUNKALAPOK SZEMÉLYRE SZABÁSÁRA IS LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK !

Lehetősége van a munkalap személyre szabására , ami térítés ellenében történik. Ebben az esetben az alábbiak szerint járjon el :

  • Adjon megrendelést a webáruházban a munkalapokra, majd válassza ki a fizetési módot.
  • Miután befejezte az alaplapok megrendelését, lépjen az oldal láblécében található alkalmazás részbe, és ott válassza ki a személyre szabott termékeket.
  • Töltse ki az imént létrehozott rendelési számot és az e-mail címét
  • Töltse ki a szükséges adatokat, és ne felejtsen el csatolni egy rajzot, ha szükséges. A leírásba írja be, hogyan szeretné a táblákat levágni, leragasztani, vagy milyen egyéb feladatokat szeretne elvégezni a megrendelésen. / lehetőség van fiókok kivágásának megrendelésére is./
  • Küldje el kérését, mi pedig elkészítjük Önnek az árajánlatot
  • Ha banki átutalással vagy bankkártyával fizet, akkor csak azokra a munkákra és egyedi feladatokra kalkulálunk árajánlatot, amelyeket a kérvényben kér tőlünk.
  • Egyedi munkák esetén csak banki átutalással vagy bankkártyával adhat le megrendelést.

A vágott táblák precízek és professzionális technológiával készülnek. Felhívjuk figyelmét, hogy a testreszabás kötelező érvényű, a megrendelés utólag nem módosítható, nem törölhető és nem küldhető vissza.

A nem vágott választék esetén a deszkák félkészek, és a végek közvetlenül a gyárból kissé hámosak vagy egyenetlenek lehetnek kb. 5 mm-ig.

Hosszúság
A hátlap magassága
106 176 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Na objednávku

Leírás

Ez a munkalap modell nem rendelkezik az eredeti tömítőcsíkkal.

Termék részletei
NU742/PoF

Adatlap

Anyag
Forgácslap
Vastagság
14,6 mm
Laminátum vastagsága
0,8 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: NU742/PoF

Márka: Westag getalit

Munkalap GETALIT NU 742 / Diófa parketta

38 mm vastag, forgácslapból készült, rendkívül tartós laminált bevonattal ellátott munkalap. A lap ellenáll a nagy igénybevételnek , a magas hőmérsékletnek, valamint a karcolásoknak. A tábla felülete antibakteriális és élelmiszeripari szempontból biztonságos. LEHETŐSÉGET KÍNÁLUNK A TÁBLÁK SZEMÉLYRE SZABÁSÁRA ! Lehetősége van a munkalap személyre...
Ár 57 216 Ft
Bővebben
Westag getalit
Na objednávku