• Banner

  • Banner

  • Banner

Emelőszerkezet-készlet Aventos HK-XS

HK-XS sada

Az Aventos HK-XS egy kis szerelvény kis magas szekrényekhez és felső szekrényekhez. Ötletes kialakításának köszönhetően ez a szerkezet hatalmas lehetőségeket kínál a magas szekrények és felső szekrények kis frontjainak kialakításához. Kényelmesen felszerelhető a kisebb mélységű szekrényekre is, például a páraelszívó vagy a fürdőszobai mosdó fölé. A szimmetrikus emelőt az egyik vagy mindkét oldalon használhatja.

A lenyíló mechanizmus erőssége
A lenyílás módszerei
10 445 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Leírás


A készlet a következőket tartalmazza:

Standard zsanérok: 1x emelőszerkezet, 1x fogantyú a bútortesthez, 1x fogantyú az ajtóhoz, 2x zsanér csillapítással, 2x zsanér alátét.

TIP-ON billenés: 1x emelőszerkezet, 1x bútortesttartó, 1x ajtótartó, 2x zsanér csillapítással, 2x zsanér alátét, 1x TIP-ON csillapító.

Termék részletei
HK-XS sada
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Rozsdamentes acél
Csillapítás
Csillapítással
Bútorpánt nyitási szöge
105°
A mechanizmus típusa
Aventos HK-XS
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 8563245

Márka: GTV

Csepegtető A03 króm

Csepegtetőtálca, amely segít megoldani a mosogatás utáni helyhiányt. A csepegtetőtálca tárolóhelyet biztosít a tányéroknak (felső fedélzet) és a poharaknak, poharaknak és egyéb edényeknek (alsó fedélzet). Ez egy szabadon álló lefolyó, amely bárhol elhelyezhető a konyhai munkalapon, vagy szükség esetén máshová is áthelyezhető.
Ár 20 640 Ft
Bővebben
GTV
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 350308

Márka: Gollinucci

Kibillenő fürdőszobai kosár 307 / Fehér

Elegáns rendszer a fürdőszobai szennyes tárolására. Egyszerű és praktikus megoldás a fürdőszobában. A kosár tartós műanyagból készült és könnyen kivehető. A kosár egy klipsz segítségével az ajtóra szerelhető, és az egész ajtót zsanérokkal és egy csuklós mechanizmussal kell a szekrényhez rögzíteni. / a zsanérok és a zsanérmechanizmus nem tartozék /
Ár 33 782 Ft
Bővebben
Gollinucci
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: TRA-LD-15W-T-01

Márka: Design light

LED Trafo (hálózati adapter) 12V / beépített csatlakozókkal

Kiváló minőségű hálózati adapter 12V - 3,5A kimenettel. 12V-os LED szalagokhoz ajánlott. Ha a kimenő teljesítményének legfeljebb 2/3-áig terheli, jelentősen meghosszabbítja az adapter élettartamát. Ennek az adapternek az előnye, hogy a csatlakozókon 6 kimenettel rendelkező teljes készlet.
Ár 7 920 Ft
Bővebben
Design light
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: L06/SEL

Márka: Opes

Végzáró készlet 10mm / Szürke

Opes gyártótól származó, a hátlapprofilhoz való végzáró-készlet. A készlet a következőket tartalmazza: 1x bal oldali végződés, 1x jobb oldali végződés.
Ár 1 392 Ft/sada
Bővebben
Opes
Dodanie do 3-4 dní