• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Alacsonyabb ár

Fóliázott ajtó TEXAS / dió hófehér

17B/357

A neves gyártó exkluzív fóliával bevont MDF ajtói személyre szabottan , pontosan az ügyfél igényei szerint kerülnek szállításra.Az üveggel ellátott ajtó kiválasztásakor 2 lehetőség van az ajtó formájára: 1 keret : az ajtónak csak egy kerületi kerete és egy üveg lesz a közepén. 1. rács : az ajtó egyenlő részekre osztása ráccsal és alatta üveggel / a méretétől függően 4 részből álló ablakok vagy 6 / 5. ábra/

Az ajtót alapkivitelben az ábrán látható módon, standard marással szállítjuk, de lehetőség van a 4. ábrán látható egyszerű marás alkalmazására is. Ha ilyen marást szeretne, kérjük, adja meg ezt a megrendelési jegyzetben.

Az ajtó megrendeléséhez a következőképpen kell eljárni

1. Válassza ki, hogy teljes ajtót vagy üveggel ellátott keretajtót szeretne-e.

2. Az ajtók esetében a minimális méretnek a képen láthatónak kell lennie /sz x h/ : 246 x 246 mm és a maximális méretnek /sz x h/: 1250 x 2500 mm.

3. Ha kisebb méretet használnak, akkor is lehetséges olyan ajtót gyártani, amelynek minimális mérete /w x h/ : 90 x 48 mm, de az ilyen méret alakja körkörös lesz , azaz marás nélkül, mint a termékképen.Ez azt jelenti, hogy minden ajtó, amely a szélesség: 90 - 246 mm és magasság: 48 - 246 mm tartományban van, marás nélkül, sima és egyenes. Egyetlen marás választása esetén az ajtótartomány szélessége: 170 - 1240 mm és magassága 106 - 2500 mm Minden méret megtalálható a képeken .

4. Az üvegkeret kiválasztásakor választhat üveg nélkül vagy üveggel . Az összes választható üvegtípus megtalálható a képeken, így láthatja, hogy milyen üveget rendelhet.

5. Ha üveg nélküli keretajtót választ, a termékhez szilikon tömítés tartozik.

6. Ezután adja meg a szélességet és a magasságot milliméterben, valamint az adott méretben a darabszámot.

7. Ha a zsanérokat is marni szeretné, jelölje be a zsanérok furatainak marásához szükséges négyzetet. Ha konkrét igénye van arra, hogy pontosan hova fúrja ezeket a lyukakat, kérjük, írja meg a megjegyzések között vagy a megrendeléskérő űrlapon keresztül, amely oldalunk alján található, és a megrendelés leadása után kerül kitöltésre.

Ha a fogantyúk furataihoz szeretne lyukakat fúrni, kérjük, szintén vegye fel velünk a kapcsolatot a megrendelés létrehozása után. Ezen felül az összes alábbi feladatot el tudjuk végezni

A személyre szabott ajtók méretre gyártott termékek, és a megrendeléseket nem lehet lemondani vagy visszaküldeni. A fenti megrendelést nem lehet kifizetni szállításkor , mivel ez egy egyedi termék, hanem csak bankkártyával vagy banki átutalással.

Az ajtó kiválasztásakor lehetősége van a hátlap színének kiválasztására is, amely általában többféle színben kapható. Kérésre lehetőség van a hátlap színének megváltoztatására is.

Ajtó kialakítása
Az ajtók üvegének típusai
Az ajtó hátsó része
Keret ajtó felosztás
77 760 Ft
62 208 Ft /m2 20% megtakarítás

( Legalacsonyabb ár utoljára 90 nap volt 62 208 Ft )
Adóval együtt
Mennyiség
Na objednávku

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. október 1., kedd

Termék részletei
17B/357

Adatlap

Anyag
MDF
Felületkezelés
Dió
Ajtó vastagsága
18 mm